Blade mSR by E-flite
Zdravim
Mám prosbu ohledně ovládání tohoto vrtulníku.Když se s vrtulníkem točím do leva tak se sám přidá plyn po dobu točení(docela dost) a když točim doprava tak vrtulník sice zatočí ale s tím že jde okamžitě do oblouku a to není zrovna ideální v menších místnostech.Potřeboval bych radu jak se těchto neduh zbavit pomocí nastavení na vysílačce DX6I.Dík
Mám prosbu ohledně ovládání tohoto vrtulníku.Když se s vrtulníkem točím do leva tak se sám přidá plyn po dobu točení(docela dost) a když točim doprava tak vrtulník sice zatočí ale s tím že jde okamžitě do oblouku a to není zrovna ideální v menších místnostech.Potřeboval bych radu jak se těchto neduh zbavit pomocí nastavení na vysílačce DX6I.Dík
To sice ano ale s dx6i
. A jinak se to začne spárovaný hned zase párovat?? Nic jako odpárování???
Ještě sem se chtěl zeptat pročítal jsem si toto téma ale stejně z to ho nejsem nějak moudrej
Jestli chápu dobře msr má z krabice jako vlastnost létat dopředu líně což pocituju i já. Jak že se to má tedy řešit???
Ještě sem se chtěl zeptat pročítal jsem si toto téma ale stejně z to ho nejsem nějak moudrej
need help:P
4dni mi vrtulnik lezal na polici, nebol som doma... idem ho pustit, dam baterku a po cca 2-3 sekundach sa vypne cela elektronika a prestane ist zadna vrtulka... skusil som to asi 3x,stale to iste... je cela akasi vyduta, vobec nechapem co sa stalo... baterka bola mimo vrtulnika cely tyden....
ak zadnu vrtulku odpojim uplne, tak vrtulnik sa sprava normalne a vsetko ide.
stretol sa s tym niekto uz? nechcem to pustat a skusat stale, nech mi neodide aj elektronika nahodou... je na mieste vymenit cely motor? (ach prvy vydavky a nie mojim pricinenim
)
4dni mi vrtulnik lezal na polici, nebol som doma... idem ho pustit, dam baterku a po cca 2-3 sekundach sa vypne cela elektronika a prestane ist zadna vrtulka... skusil som to asi 3x,stale to iste... je cela akasi vyduta, vobec nechapem co sa stalo... baterka bola mimo vrtulnika cely tyden....
ak zadnu vrtulku odpojim uplne, tak vrtulnik sa sprava normalne a vsetko ide.
stretol sa s tym niekto uz? nechcem to pustat a skusat stale, nech mi neodide aj elektronika nahodou... je na mieste vymenit cely motor? (ach prvy vydavky a nie mojim pricinenim
Blade mSR <== my 1st heli in my life
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nejak furt doladuju, a potreboval bych jeste jeden, treti mix. Vsiml jsem si ze taky k zataceni doleva se doleva i naklapi, takze mix rudd-aile, pak se zataci zas o neco lip...Pozorujete to taky nekdo?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Tak to nejak furt doladuju, a potreboval bych jeste jeden, treti mix. Vsiml jsem si ze taky k zataceni doleva se doleva i naklapi, takze mix rudd-aile, pak se zataci zas o neco lip...Pozorujete to taky nekdo?
U mě je to stejné, jako píšeš..
Spektrum DX6i, Blade mCX, mSR, RC Phoenix...akrobacie na cestě:DD
gamer007 píše:Gattor píše:gamer007 (snad se tu nekdy objevis, popr. all)> koukal jsem na tve video (ze strany 23 ). proboha, tobe ty osmicky jdou. to nemas problem s tim, ze to na jednu stranu zataci jinak nez na druhou? jak si se popral s tim, ze boceni na jednu stranu je jine nez na druhou?
ja se o osmicky pokousim jiz dlouho, ale to jine chovani mi dela hrozne problemy
Díky, to video je z obývaku 4x3m, pak najdeš na Youtube další ode mě a tam je to v kuchyni 6x3m, tam už se to dá rozlítat jěště rychleji. To zatáčení jsem srovnal v travel adj. vlevo 110, vpravo 85. Pak mám mix rudd-elev D+25, U+25 a mix elev-aile L+7,R+25. Pořád to ale nějak zkouším měnit. Pokoušim se lítat ty osmičky i pozadu, ale to mi jěště moc nejde, jedna zatáčka dobra a další špatná a prásk do zdiVěřim že ty osmy zvládněš rychle, chce to používat do zatáček klonění i klopení...
aha, tak to je rychle