Sestavení Clika 2.0

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sopwith

#91 Příspěvek od sopwith »

Moooc pěkný taky jsem dám fotky až bude hotovo teď ještě pár otázek. Torzní proužky na trup lepit čím lepší epoxy nebo UHU por? Vyosení motoru je jen dolu a nebo i do strany? Provádí se třeba podložkou vloženou pod uchycení motoru a kolik asi? Směrovkové panty vyrobit stejně jak u výškovky nebo jinak?
Děkuju Jirka
LV
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od LV »

sopwith píše:Moooc pěkný taky jsem dám fotky až bude hotovo teď ještě pár otázek. Torzní proužky na trup lepit čím lepší epoxy nebo UHU por? Vyosení motoru je jen dolu a nebo i do strany? Provádí se třeba podložkou vloženou pod uchycení motoru a kolik asi? Směrovkové panty vyrobit stejně jak u výškovky nebo jinak?
Děkuju Jirka

- UHUpor
-vyosenie tak ako je dané konštrukciou modelu * presné zistíš pri zálete
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
LV
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od LV »

winter píše:Zravím chlapi,

tak jsem dneska dokončil stavbu Clika. Děkuji všem co se ochotně podělili se svými poznatky a poradili mě a všem ostatním, kteří stavěli svého prvního haloleta. Tak a můžem na start s pozdravem ***winter***

Pozerám, že tvoj depron nebol určite taký skrútený ako môj. Napriek tepelným úpravám to stále nie je to pravé orechové :(
www.elektromodely.sk
sopwith

#94 Příspěvek od sopwith »

LV píše:
sopwith píše:Moooc pěkný taky jsem dám fotky až bude hotovo teď ještě pár otázek. Torzní proužky na trup lepit čím lepší epoxy nebo UHU por? Vyosení motoru je jen dolu a nebo i do strany? Provádí se třeba podložkou vloženou pod uchycení motoru a kolik asi? Směrovkové panty vyrobit stejně jak u výškovky nebo jinak?
Děkuju Jirka

- UHUpor
-vyosenie tak ako je dané konštrukciou modelu * presné zistíš pri zálete

díky Laco jen mi prozraď to uchycení směrovky dle tvého obrázku tam totiž žádnou pásku nevidím
winter

#95 Příspěvek od winter »

Podélné torzní proužky jsem přilepil UHU-porem tak jak Laco. Lepidlo jsem nanesl pouze na stranu proužků, nečekal na zavadnutí a ihned přilepil. Je pak nějaká chvíle na případné korekce. Vyosení motoru cca 1,5° do prava a 1,5° dolů, ale to se uvidí a případně seřídí podložkama jak píšeš. A kormidlo směrovky mám ze strany kde není vyříznutý úkos po celé délce přilepené páskou 3M Crystal šíře 19 mm bez skelných vláken. Z druhé strany jsou přilepeny tři pásky na krajích a uprostřed délky cca 25 mm (jako panty) vodorovně s pracovní deskou. Laco depron byl zkroucený jako "prase" bylo to utrpení to vyrovnat, aby letadlo nevypadalo jak zmoklá slepice. Zdravím***winter***
LV
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od LV »

sopwith píše:díky Laco jen mi prozraď to uchycení směrovky dle tvého obrázku tam totiž žádnou pásku nevidím

Použil som nanotechnológiu, to chce mikroskop 8O
www.elektromodely.sk
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“