fidzi píše:http://www.vimeo.com/8270122![]()
![]()
![]()
Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
No občas bylo a občas ne. Holt Mondeo neumí svít do vzduchu. Příště si dám do kufru pytel s cementemZero píše:fidzi píše:http://www.vimeo.com/8270122![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krása,taky o něm uvažuju,ale nechce se mi kupovat další malej přijímač....no uvidíme třeba si taky jednoho objednám časem
fakt parádní,i tohle videjko
![]()
![]()
![]()
![]()
jinak fykt bylo v tý tmě vidět kam to letí?
co takhle osvětlení?
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Vidět to bylo dobře. jen foukalo víc než jsem si myslel, proto jsem při prvním pokusu urval křídlo, a při druhým se ukázalo že je urvaný víc než jsem si myslel. Jinak na videu jsou lyže Blizzard V1, ATOMIC V2, pak nějaký noname V3, a dneska jsem dodělal poslední - BRISTOSIŇOL V4
A ty už fungujou 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- LV
- Kontaktovat uživatele:
HonzaS píše:Vidět to bylo dobře. jen foukalo víc než jsem si myslel, proto jsem při prvním pokusu urval křídlo, a při druhým se ukázalo že je urvaný víc než jsem si myslel. Jinak na videu jsou lyže Blizzard V1, ATOMIC V2, pak nějaký noname V3, a dneska jsem dodělal poslední - BRISTOSIŇOL V4A ty už fungujou
Jano ty si kôň
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Díky Fidži za vložení videa (mě došel limit na Vimeu
).
Powder: Snažíme se, dík za pochvalu. Taky se mi to začíná líbit. Lyžičky už mám načrtlé v cdr, večer to jen doladím. Jen musím vymyslet jinou trubičku než je uhlíková, ta je drahá, a praská.
Aáá ještě musím zjistit kde mamka bere ty gumičky, co jsem použil na srovnávání lyží (to lanko vepředu). Jak vypadaly lyže? v jaké barvě mají být natisklé? Nevíš?
Powder: Snažíme se, dík za pochvalu. Taky se mi to začíná líbit. Lyžičky už mám načrtlé v cdr, večer to jen doladím. Jen musím vymyslet jinou trubičku než je uhlíková, ta je drahá, a praská.
Aáá ještě musím zjistit kde mamka bere ty gumičky, co jsem použil na srovnávání lyží (to lanko vepředu). Jak vypadaly lyže? v jaké barvě mají být natisklé? Nevíš?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Tak jsem zvedav...
FC16 + Tg9X (assan), Bulldog (MS Composit), Phantom EDF, MIG-3, F-22, polaris, Bristol, 2x MiniRay (Hacker)
)
Tak včera jsme zalítávali Bristola, prvního vylaserovaného. Motor i regl chodí velmi dobře, je to dobrá alternativa k Pot 10W. Možná trošku žravější, ale o dost levnější.
Co se týče letových vlastností. Já ani Fidži jsme z modelu nebyli moc nadšeni. Letělo to, ale trošku divně. Jednak trošku pofukovalo... jednak to chtělo z mě neznámých důvodů hrozně směrovky do prava. Do stavebnice tedy zvětším vyosení.
Dalším problémem byla absence X výpletů mezi křídly, nedával jsem tam ani to jedno lanko do tahu pro kladné G. No to nebyl dobrej nápad. Dneska ráno jsem tam vlepil uhlíkovou tyčku, srovnal křídla (neustálé přepravování během stavby na trase Praha-Týn-Praha-Týn se na nich podepsala) a světe div se, ono to najednou lítalo docela hezky!
Další věc na kterou jsem přišel, uhlíkové výztuhy křídel to definitivně chce lepit purexem nebo epoxidem, LA tmel to drží špatně. Letová hmotnost druhého modelu po vyuhlíkování je 68g, a ještě by bylo kde šetřit.
Co se týče letových vlastností. Já ani Fidži jsme z modelu nebyli moc nadšeni. Letělo to, ale trošku divně. Jednak trošku pofukovalo... jednak to chtělo z mě neznámých důvodů hrozně směrovky do prava. Do stavebnice tedy zvětším vyosení.
Dalším problémem byla absence X výpletů mezi křídly, nedával jsem tam ani to jedno lanko do tahu pro kladné G. No to nebyl dobrej nápad. Dneska ráno jsem tam vlepil uhlíkovou tyčku, srovnal křídla (neustálé přepravování během stavby na trase Praha-Týn-Praha-Týn se na nich podepsala) a světe div se, ono to najednou lítalo docela hezky!
Další věc na kterou jsem přišel, uhlíkové výztuhy křídel to definitivně chce lepit purexem nebo epoxidem, LA tmel to drží špatně. Letová hmotnost druhého modelu po vyuhlíkování je 68g, a ještě by bylo kde šetřit.