sopwith píše:Už je to nalepený - zkusil jsem ji nejdřív na kousku depronu a držela docela, tak jsem to z toho udělal. Vypadá stejně jako ta 3M. Tak to snad chvilku vydrží. Viděl jsem v obchodě tu 3M ale klubo za cca 150,- tak jsem to udělal z té co mi doma ležela.
3M je matná (mliečna) bez sklenených vlákien. teda aspoň tá čo mám ja...
Oni jich dělají víc. Dělají i se skelnými vlákny jmenuje se Scotch 3M Crystal nebo tak nějak podobně. Scháněl jsem tu co jsi mi radil ale nesehnal. Potřeboval jsem jí hned abych kvůli tomu nečekal dlouho. Mám otázku uhlíkové vzpěry do křídel je lepší lepit epoxydem nebo purexem?
Jirka
sopwith píše:Oni jich dělají víc. Dělají i se skelnými vlákny jmenuje se Scotch 3M Crystal nebo tak nějak podobně. Scháněl jsem tu co jsi mi radil ale nesehnal. Potřeboval jsem jí hned abych kvůli tomu nečekal dlouho. Mám otázku uhlíkové vzpěry do křídel je lepší lepit epoxydem nebo purexem? Jirka
Ahoj nemám na páteři naznačené místo pro zapíchnutí podvozkových nohou, i když bych podle návodu měl mít. Udělám to odhadem podle kolmosti koleček a posle tvých fotek Laco Jirka
Je to zesílení vzpěr křídel. Je to na obr. 10. A jaký zadní vzpěry máš na mysli. V českém návodě se o jakých si vzpěrách u výškovky zmiňují, ale chybí obrázek a ani uhlíkové tyčky délky tuším 160mm jsem ve stavebnici nenašel ***winter***
No pěkný vůbec tento návod nemám v tom mém tento a další obrázky vůbec nejsou je tam dokonce i návod na lepení těch závěsů co mi radil Laco. Teď vypadám, že neumim číst obrázky Jinak vzpěry na VOP jsem vyčetl z Lacových fotek
Chlapi v odkazu je odstavec Obr.15 Týkají se tyto vzpěry Clika 2.0 a nebo jeho předchůdce. Pokud ano máte někdo obr. nebo foto kde a jak jsou umístěny? Díky moc ***winter***
Ty vzpěry jsou přesně 200 mm dlouhé ten přdešlý návod mám taky co se týče obrázků jen text mám anglický. Vzpěra je vidět na Lacových obrázcích - strany 3 této diskuze druhý Lacův příspěvek a je tam odkaz
ahoj Jirka
tak jsem dneska dokončil stavbu Clika. Děkuji všem co se ochotně podělili se svými poznatky a poradili mě a všem ostatním, kteří stavěli svého prvního haloleta. Tak a můžem na start s pozdravem ***winter***