tox232 píše: mně tohle dělalo na plynu ale měl jsem vysílač té špatné série stačí to proletovat cínem a kontakty na potenciometru od sebe odtáhnout a zakápnout tavnou pistolí
proletovat kontakty k poťáku nebo ještě něco jiného ? Díky, určitě vykouším
Nechci zakladat nove vlakno, takze to dam sem.
Obcas mi po zapojeni baterky blika prijimac, tak to vzdy radeji sparuji. Jestli se nepletu, pokud je to sparovane, melo by to svitit pokud nic ve vysilacce nezmenim.
Mě to dělá taky, ale všechno funguje. Moje domněnka je, že to je na základě předchozího vypnutí rádia nebo odpojení baterky k přijímači nebo předchozí ztráty signálu.
Když mezi připojením baterie nevypnete vysílač tak přijímač potom bliká. Takže odpojit baterie, vypnout vysílač, znova zapnout a připojit nové baterie (rozumí se tím pohoné baterie i jakožto zdroj pro serva).
ano, ta cena je šílená, v jiném vlákně k DX6i jsem ji přímo uvedl, tady jsem zapomněl. Ve skutečnosti to přes ebay bylo méně, ale po přičtení dopravy to vyšlo přesně na 60 USD. Váhal jsem, váhal, ale nelituju.
nakupoval jsem jen jednou, rychlost paradni, jen mi prisel prijimac bez obalu s dopisem, ze se omlouvaji, ale ze u vsechn prijimacu nechavali prehrat fw a spektrum jim to poslalo zpatky bez obalu, takze to jejich chyba nebyla, prijimac byl novej a funguje bez problemu
Zdravím pánové, na své dx6i mám problém s exponenciálními výchylkami. Čím větší exponenciál nastavuji o to více se mi zmenšuje výchylka serva do jedné strany.Např. při nastavení +100% eponenciálu na výškovce se mi zmenší výchylka výškovky směrem dolů o 50%, nahoru zůstane zachována, dělá vám to samé nebo mám problém Díky za vaše názory.