A jak létají stavebnice od LM-model?
A jak létají stavebnice od LM-model?
Jaké máte zkušenosti s FW- 190A a co pohonem MMG 22-10SD + 18A ESC Dynam?
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
-
Návštěvník
dynty píše:no fw-190a leta uplne suprove ale pozor na p-51d neleta pozor na to
dynty:Jakpak jsi přišel na to, že Mustang nelétá?
Hora: Nahledni pÅ™Ãmo na stránky LM-model. Jsou tam publikovány i ohlasy zákaznÃků
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
LM
Zeby Mustang nelitaldynty píše:no fw-190a leta uplne suprove ale pozor na p-51d neleta pozor na to
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Re: A jak létají stavebnice od LM-model?
Hora píše:Jaké máte zkušenosti s FW- 190A a co pohonem MMG 22-10SD + 18A ESC Dynam?
mustanga co ma Abu sem videl litat na videu, lita hezky.
muj mustang lita taky dobre, ale je nutny si s tim este vyhrat - byl 6x ve vzduchu
kolega ma toho Jaka a ten lita taky krasne
FW sem litat nevidel, ale nevidim duvod proc by mel litat lip nebo hur nez ostatni od LM.
- wellington
Re: A jak létají stavebnice od LM-model?
Taky si myslím, že Mustang je v pohodě - minulý týden mi přišlo P-51Bčko
.Měl by být na stříďák a Li-Pol.
Nevím, jestli bude lítat ještě letos, ale každopádně se na něj těším.
(Z pěnoletů mám ještě Čmeláka na 280ku.Tuším že od ŠAD - na obalu výrobce chyběl, koupil jsem ho v RCM v Pardubicích. To lítá samo.Po několika letech bez modelařiny jsem s ním znova začal.V podstatě první hod do vzduchu a paráda.)
Nevím, jestli bude lítat ještě letos, ale každopádně se na něj těším.
(Z pěnoletů mám ještě Čmeláka na 280ku.Tuším že od ŠAD - na obalu výrobce chyběl, koupil jsem ho v RCM v Pardubicích. To lítá samo.Po několika letech bez modelařiny jsem s ním znova začal.V podstatě první hod do vzduchu a paráda.)
no asi tak to brali jsme od lm model 2x fw.. a 2x p51.... a muzu z prehlem rict ze fw.. leta uplne suprove opravdu si ho musim pochvalit muzes se juknout na web http://www.epa.wz.cz/ ci http://hradectimodelari.wz.cz/index.php ... adlo&let=1
jo a ty p51.. ty letaji ale uplne na houby zatocis pritahnes a obrati se ti na druhou stranu nez jsi chtel takze uplne na prd zkouseli jsme uplne vse ale porad nevime cim to je tak asi tak to no co se da delat
jo a ty p51.. ty letaji ale uplne na houby zatocis pritahnes a obrati se ti na druhou stranu nez jsi chtel takze uplne na prd zkouseli jsme uplne vse ale porad nevime cim to je tak asi tak to no co se da delat
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
dynty píše:jo a ty p51.. ty letaji ale uplne na houby zatocis pritahnes a obrati se ti na druhou stranu nez jsi chtel takze uplne na prd zkouseli jsme uplne vse ale porad nevime cim to je tak asi tak to no co se da delat
Delal mi to obcas taky, zezacatku, pomohlo tohle - zmensit vychylky (hlavne na vyskovce) + udelat mechanicky diferenciaci kridylek, aby dolu chodilo min nez nahoru. Od te doby pohoda.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Hora píše:No díky ale nikdo jste mi nenapsal s jakým osazením to provozujete a jestli máte zkušenosti s uvedeným motorem
Moje osazeni - Axi 2208/20, dvojclanek 1700, vrtule Graup.8x6 (max odber 15-16A).
S tim tvojim MMG motorem zadny konkretni zkusenosti nemam, ale podle parametru, konstrukce a vzhledu se hodne podoba Axikum, tenhle asi konkretne 2208/26 nebo 34?? Bude to chtit trojclanek a rozumnou vrtuli, tak 8x6 a myslim ze to bude litat skvele.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Staci se podivat na web vyrobce
http://www.lm-model.cz/p51d%20podvozek.htm
Ale myslim ze podvozek i smerovka jsou jen zbytecna vaha navic, tohle neni maketa, ale EPP ero na vyblbnuti.
http://www.lm-model.cz/p51d%20podvozek.htm
Ale myslim ze podvozek i smerovka jsou jen zbytecna vaha navic, tohle neni maketa, ale EPP ero na vyblbnuti.