Sestavení Clika 2.0

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
madness2

Re: Sestavení Clika 2.0

#16 Příspěvek od madness2 »

Zdravím ve spolek haloletářů,
lítám zatím jen se spalovacím akrobatem, elektry epp už taky nějaký byly tak bych rád zkusil halolet. Pořím pravdepodobně clik 2.0 , na netu jsem viděl video, kde letí s letadlem čumákem k zemi - pravděpodobně jako u vrtulníku otočí listy a vrtulí k zemi stoupá nahoru. Jak jde taková věc udělat? Myslím jak to má nastavený? Jiná vrtule? Nebo čím se to dá udělat? Moc děkuji za rady
LV
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od LV »

Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
JMalik

#18 Příspěvek od JMalik »

Podobně jako u vrtulníku - reverzovatelná vrtule.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lindbergh »

Kluci, prosím vás, nemáte nějaké odkazy na Clik 2.0 na fotky hotových ér? Pořeboval bych přibližně vědět, jaké je rozložení régl-aku u tohoto éra... Zkoušel jsem rozložit na křídlo aku a régl a nějak mně navychází těžiště...Asi jsem moc šetřil a napájel jsem krátké kablíky motor-régl-aku... V kterých místech máte rozložené tyto komponenty? Nerad bych zrovna éro přecitlivělé na váhu dovažoval...to je o ničem...Dík.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
LV
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od LV »

Lindbergh píše:Kluci, prosím vás, nemáte nějaké odkazy na Clik 2.0 na fotky hotových ér? Pořeboval bych přibližně vědět, jaké je rozložení régl-aku u tohoto éra... Zkoušel jsem rozložit na křídlo aku a régl a nějak mně navychází těžiště...Asi jsem moc šetřil a napájel jsem krátké kablíky motor-régl-aku... V kterých místech máte rozložené tyto komponenty? Nerad bych zrovna éro přecitlivělé na váhu dovažoval...to je o ničem...Dík.

aké servá, motor si použil? mne to vychádza v pohode. všetko čo najviac dozadu
www.elektromodely.sk
JMalik

#21 Příspěvek od JMalik »

LV píše:aké servá, motor si použil? mne to vychádza v pohode. všetko čo najviac dozadu

Jak jsi to dokázal? (kolik to váží?)
JMalik

#22 Příspěvek od JMalik »

Lindbergh píše:Kluci, prosím vás, nemáte nějaké odkazy na Clik 2.0 na fotky hotových ér? Pořeboval bych přibližně vědět, jaké je rozložení régl-aku u tohoto éra... Zkoušel jsem rozložit na křídlo aku a régl a nějak mně navychází těžiště...Asi jsem moc šetřil a napájel jsem krátké kablíky motor-régl-aku... V kterých místech máte rozložené tyto komponenty? Nerad bych zrovna éro přecitlivělé na váhu dovažoval...to je o ničem...Dík.

To snad není možné? Co u toho piješ? (máš tam motor, vrtuli..? :D )
Fotky svého Clika jsem sem někam dával, je to tak měsíc (dva?)
LV
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od LV »

JMalik píše:
LV píše:aké servá, motor si použil? mne to vychádza v pohode. všetko čo najviac dozadu

138g
www.elektromodely.sk
LV
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od LV »

JMalik píše:

Zajtra nafotím. Ťažisko mám podľa TomasaC. Na zadnom O (prvom) v slove Tools na pravej strane (v smere letu)
www.elektromodely.sk
JMalik

#25 Příspěvek od JMalik »

LV píše:
JMalik píše:

138g

To jde.
Teda , to je pěkné :lol:
Já ty Cliky jsem je měl (mám) těsně kolem 130g. Těžiště mám taky tam někde, ani to nemůže vycházet moc jinak, protože by to nesedělo potom na seřízení. Aku a regl mám hodně vepředu, ale je tam teď ten lehký Neu, něco jsem ostrouhal i ze středu té vrtule....
Nevím, jak to tomu transatlantickému pilotovi může nevycházet :wink:
pepin

#26 Příspěvek od pepin »

Já se pod těch 140 nedostanu,kdybych se zblaznil :evil:
JMalik

#27 Příspěvek od JMalik »

pepin píše:Já se pod těch 140 nedostanu,kdybych se zblaznil :evil:

Ale dostaneš. Uřež křídla (z každé strany stačí tak 30cm :lol: )
O Tvém létání v Příbrami vím, příště se snad přijedu podívat, pokud tady budu.
Že to bylo jiné polétání s tím strojem TomaseC ?
pepin

#28 Příspěvek od pepin »

Nechci to zakřiknout,ale snad se mi podařilo přesvědčit další 3 adepty na soutěž v lednu na Zelený pruh,trošku mě mrzí omezený přístup do haly,o nějakém seřizování modelu v hale nemuže být ani řeč,když to někam táhne,tak to maximálně odhadem přešteluji na další týden,jsem rád,že stihnu upravit výchylky a expa,o lepení ani nebudu hovořit, ale zdá se,že ochota platit za pronájem haly nám vydrží a neumře to na nezájmu a prvotní poletování pomaloučku směřuje k pokusum létat soutěžní sestavu a snažit se model držet v linkách předepsaného obratu.Děsnej problém mi dělá udržet osmičku při křížení na středové čáře a nezvýšit výšku při náletu po pulvýkrutu na souvrat,o výletu ani nebudu hovořit,to jsem rád pokud nevypadnu bokem,příště už bych měl mít Clika,tak snad to odlítá za mě :lol:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Lindbergh »

LV píše:

Tak to bude asi můj problém... Z důvodu šetření váhy jsem chtěl ušetřit na kabelech a mám kablíky mezi motorem, réglem a aku moc krátký, takže mám všechnu váhu vepředu...No jsem to ale debil :roll:
JMalik: Na modelaření mám čas až v noci, když jsou mrskoši i s manželkou vytuhlý, tak je logický, že u toho popíjím...většinou nějakej ten pozdní sběr :wink: :lol:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
JMalik

#30 Příspěvek od JMalik »

Lindbergh píše:
LV píše:

Tak to bude asi můj problém... Z důvodu šetření váhy jsem chtěl ušetřit na kabelech a mám kablíky mezi motorem, réglem a aku moc krátký, takže mám všechnu váhu vepředu...No jsem to ale debil :roll:
JMalik: Na modelaření mám čas až v noci, když jsou mrskoši i s manželkou vytuhlý, tak je logický, že u toho popíjím...většinou nějakej ten pozdní sběr :wink: :lol:

Možná to nafoť a dej to sem. To nemůže být tak tragické

:lol:
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“