Walkera CB180D

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rastislav
Kontaktovat uživatele:

Walkera CB180D

#1 Příspěvek od Rastislav »

Ahojte, Vlasní niekto Walkeru CB180D ,konkretne vysielač WK-2402 s LCD displejom? Na displeji vedľa THRO mi svieti AUX a o tom v manuali vôbec nie je žiadna zmienka a neviem čo to znamená, A ten Buzz som skušal aj ON aj OFF no nevidím žiadný rozdiel ?????a čo vôbec ma znamenať????
Vrela vďaka Rasťo
martin z

#2 Příspěvek od martin z »

ten model s tím vysílačem mám taky, buzz je to pípání trimů a vůbec všeho. lépe to mít zapnutý. aux je v tomhle heli nevyužitý. a jak ti to lítá? já lítám nakonec bez kabinky, zatím doma, až se oteplí tak vyrazím na dvůr. teprve dnes po týdnu jsem zjistil že spodní trim na přijímači mění velikost výchylek serv, já to z návodu nepochopil... okraje listů jsem přelepil izolepou, mám už je naprasklé, ale zatím to letí, tak aby se mi nerozprskly ve vzduchu. různě laboruju s těžištěm oficiální doporučení mě neuspokojují.
Rastislav
Kontaktovat uživatele:

Walkera 180 D

#3 Příspěvek od Rastislav »

Ahoj Dík za odpoveď, Ja už rok lietam s Koaxialom Helixx B47G a už mi doslužil , tak som si kúpil Honey Bee King 2 no to som sa prerátal , no po všetkých skúsenostiach s vrtuľníkmi ,teória a prax som zistil že vrtuľníky neznášajú vôle na pákach a tiahloch , guľových čapov, a pod. A teda po prvom lete a zistení vôli na Walkere som poopravil niektoré časti a teraz zda sa mi že tak !! by to malo byť už od začiatku, no Made in ...... .
Vymedzil som vôľu medzi doskou cykliky a rotorovou hlavou ako aj nové puzdra na prepakovaní . Poloha ťažiska je Maximálne dôležitá, pôvodnú batériu som musel posunúť dozadu, teraz je to súper. Na tu veľkosť som s ním Maximálne spokojný, ak pošleš e-mail pošlem foto úpravy po pripade môžem Ti poslať tie diely.
e-mail: semanrasto@gmail.com
martin z

#4 Příspěvek od martin z »

na foto úprav jsem fakt zvědavý, rád se nechám inspirovat co by se na tomto milém vrtulníčku dalo vylepšit. díky.
Martin

e-mail: mzajic@post.cz
Abrams

#5 Příspěvek od Abrams »

Zdar na ty tvé upravy jsem taky zvědav pošli něco :)
Email: alesrysanek@seznam.cz
josef kraček

#6 Příspěvek od josef kraček »

Ahoj bylo fajn kdyby si ty fotky dal sem pro všechny
Rastislav
Kontaktovat uživatele:

Wakera 180 D

#7 Příspěvek od Rastislav »

Zdravím Ak by som vedel ako sa sem davajú fotky , rad by som ich uverejníl, no doposiaľ som vo fore žiadne nevidel takže asi zatiaľ iba
E-mailom
josef kraček

#8 Příspěvek od josef kraček »

Ahoj to nevadí tak mi je prosím tě pošli jkracek@seznam .cz díky a hezké vánoce
Rastislav
Kontaktovat uživatele:

Re: Walkera 180 D

#9 Příspěvek od Rastislav »

Rastislav píše:Ahoj Dík za odpoveď, Ja už rok lietam s Koaxialom Helixx B47G a už mi doslužil , tak som si kúpil Honey Bee King 2 no to som sa prerátal , no po všetkých skúsenostiach s vrtuľníkmi ,teória a prax som zistil že vrtuľníky neznášajú vôle na pákach a tiahloch , guľových čapov, a pod. A teda po prvom lete a zistení vôli na Walkere som poopravil niektoré časti a teraz zda sa mi že tak !! by to malo byť už od začiatku, no Made in ...... .
Vymedzil som vôľu medzi doskou cykliky a rotorovou hlavou ako aj nové puzdra na prepakovaní . Poloha ťažiska je Maximálne dôležitá, pôvodnú batériu som musel posunúť dozadu, teraz je to súper. Na tu veľkosť som s ním Maximálne spokojný, ak pošleš e-mail pošlem foto úpravy po pripade môžem Ti poslať tie diely.
e-mail: semanrasto@gmail.com

No to s tou bateriou nebolo asi naj. riešenie:doma stabilita super no v telocvični naozaj slaba dopredná rychlosť,no po preskumaní podob. vlakna, že vrtuník by mal byť trocha ťažší na predok som bateriu vratil na pôvodné miesto a až teraz je to super
Lovis

#10 Příspěvek od Lovis »

Ty upravy bych take rad videl
diky
lovis@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“