Phoenix RC
Já bych znovu
vyčistil registry, třeba win xp manager a příště takovéto programy odinstalovával jenom přes něj. Někde něco visí, protože by ti to normálně mělo nabídnout přeinstalaci nebo opravu. Mohl by najít i špatně odinstalované programy. A pak hledal taky na forech, asi ale anglických, když se nepovede, třeba nejsi sám.
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
Pyroflip
ahoj, muzete mi nekdo poradit, jak se na simu da v modu 1 zaletet pyroflip?
diky za odpovedi
diky za odpovedi
Spektrum DX6i, Blade mCX, mSR, RC Phoenix...akrobacie na cestě:DD
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Re: Pyroflip
tuneman píše:ahoj, muzete mi nekdo poradit, jak se na simu da v modu 1 zaletet pyroflip?
diky za odpovedi
Co to je ten pyroflip?
Co neubrzdíš neukecáš.
rampa_mckvak píše:tuneman píše:ahoj, muzete mi nekdo poradit, jak se na simu da v modu 1 zaletet pyroflip?
diky za odpovedi
Co to je ten pyroflip?
to se tezko popisuje
pirueta + flip najednou. S ohnem/pyrem to nema nic spolecneho. Tedy v pripade uspesneho zaleturampa_mckvak píše:Co to je ten pyroflip?
(v mem pripade by to byla zarucene ta verze "pyro..."
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
kmarty píše:pirueta + flip najednou. S ohnem/pyrem to nema nic spolecneho. Tedy v pripade uspesneho zaleturampa_mckvak píše:Co to je ten pyroflip?.
(v mem pripade by to byla zarucene ta verze "pyro...")
- bflame
- Kontaktovat uživatele:
Problem Phoenix
Caute
Mam problem ktory tu este asi nikto nemal a neviem ho vyriesit,
Dostal som DX6i a origo Phoenix-a, mal som ale v kompe stareho phoenixa(v2.0) ale chybal mi kabel tak som sa napojil s dx6 lebo sa mi uz nechcelo instalovat a pekne vsetko fachalo.Potom si vravim idem to preinstalovat lebo ten novy phoenix je (v2.5)
Stareho som odinstaloval noveho som nahodil a nefunguje mi
Konkretne mi nechce ist pripojit dx6-ka ani sa nezapne, kabel ide
Tu je screen

Mam problem ktory tu este asi nikto nemal a neviem ho vyriesit,
Dostal som DX6i a origo Phoenix-a, mal som ale v kompe stareho phoenixa(v2.0) ale chybal mi kabel tak som sa napojil s dx6 lebo sa mi uz nechcelo instalovat a pekne vsetko fachalo.Potom si vravim idem to preinstalovat lebo ten novy phoenix je (v2.5)
Stareho som odinstaloval noveho som nahodil a nefunguje mi
Konkretne mi nechce ist pripojit dx6-ka ani sa nezapne, kabel ide
Tu je screen

DX7s + Phoenix protos 500
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Nejdřív si zkontroluj jestli nemáš zapnutý F MODE na vysílajdě. Musí být na nule. Power vypnutý, ale to asi víš, když už jsi lítal. Znovu to zkalibrovat to jsi zkoušel? Nebo to znovu vše odinstaluj, vyčisti i registry, vymaž všechny složky kde byl nainstalovanej.
Píšeš, že ti chyběl kabel a tak si se napojil s dx6.... Tak tomu moc nerozumím jak ses mohl napojit když nemáš kabel....
Píšeš, že ti chyběl kabel a tak si se napojil s dx6.... Tak tomu moc nerozumím jak ses mohl napojit když nemáš kabel....
Co neubrzdíš neukecáš.
- bflame
- Kontaktovat uživatele:
F mode je na nule skalibrovat to nemozem lebo ma tam nepusti bez zapojeneho vysielaca, keby som uz kalibroval bol by som rad.
Kabel a dx6 som do vcera nemal ale v kompe som mal phoenixa v2.0
bol som nedockavy a napojil som sa na toho stareho phoenixa 2.0
(len som vopchal kabel a napojil dx6)
tam mi to islo potom som ho preinstaloval v2.5 a od vtedy mi to neide
Uz som odinstaloval obe verzie a znovu som nainstaloval origo cd v2.5
a problem pretrvava
A ak myslis registre C, program files, Phoenix rc, tak to som po odinstalovani vymazal uplne a potom som instaloval znovu
Som uz zufaly JA CHCEEEEEM LIETAT
Kabel a dx6 som do vcera nemal ale v kompe som mal phoenixa v2.0
bol som nedockavy a napojil som sa na toho stareho phoenixa 2.0
(len som vopchal kabel a napojil dx6)
tam mi to islo potom som ho preinstaloval v2.5 a od vtedy mi to neide
Uz som odinstaloval obe verzie a znovu som nainstaloval origo cd v2.5
a problem pretrvava
A ak myslis registre C, program files, Phoenix rc, tak to som po odinstalovani vymazal uplne a potom som instaloval znovu
Som uz zufaly JA CHCEEEEEM LIETAT
Naposledy upravil(a) bflame dne pát 25.12.2009 12:02, celkem upraveno 2 x.
Nevim jak presne funguje DX6, ale tohle bude chyba mezi interfacem Phoenixu (konkretne jackem) a vysilajdou, pac ta vysilajda by se mela sama zapnout zastrcenim prakticky libovolneho jacku, ne? To teda musi potvrdit jinej majitel DX6.bflame píše:Konkretne mi nechce ist pripojit dx6-ka ani sa nezapne, kabel ide
Screenshot vypada naprosto presne tak jako kdyz k interfacu neni pripojena vysilajda (kdyz je vypla, tak je to totez).
Proste tuhle chybu nehledej v pocitaci.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
-
rampa_mckvak
- bflame
- Kontaktovat uživatele:
Phoenix
Presne tak ale nastastie mam kusok od seba kamosa tiez s dx6-kou,
phoenixom a kablom a po vyskusani mi to presnejsie ukazalo kde je problem, nastastiee ho mam.
A este raz dik za pomoc
phoenixom a kablom a po vyskusani mi to presnejsie ukazalo kde je problem, nastastiee ho mam.
A este raz dik za pomoc