AAddaamm píše:Osobně bych do MVVS vůbec asi nešel. Oni se rozlišují na dva způsoby a to: MVVS15ccm ABC a MVVS15ccm s pístním kroužkem a rozdíl je ten že pokud máš s pístním kroužkem tak ten nezaběháš! A pokud máš ABC tak v klidu ... Ale osobně bych šel radši do OS-MAX nebo jestli chceš levnější tak ASP ...
Já mám MVVS 12,7 a za 25hodin provozu mi zhasla třikrát , jenou kvůli děravým a procvaklým hadičkám , pak jednou kvůli nízkému volnoběhu a jednou kvůli tomu že jsem ve visu úplně ubral. Takže zatím naprostá spokojenost.
Jinak používám motory MVVS a jsem naprosto spokojen.
A co do výkonu jeden příklad za všechny : U nás na letišti měli 2 lidé stejné letadlo - EXEL 2000 , jeden v něm měl 8ccm MVVS a druhý ASP 8,5 . Létali oba a zatímco MVVS šel kolmo a odstartoval na 10ti metrech ASP po chvilce kolmého musel jít dolů a starty byly tak na 30ti metrech.
ALE POZOR , MVVS se staršíma karburátorama se opravdu hůře ladí a nejsou tak spolehlivé.
Jinak nechápu co proti těmto motorům lidé mají , myslím si že pokus člověk není ''super talent'' , který ladí motory v řádu otáček jehlou tak nemůže mít s MVVS problém.Motor s lepším poměrem cena / výkon asi ani není.