Sestavení Clika 2.0
Re: Sestavení Clika 2.0
Zdravím ve spolek haloletářů,
lítám zatím jen se spalovacím akrobatem, elektry epp už taky nějaký byly tak bych rád zkusil halolet. Pořím pravdepodobně clik 2.0 , na netu jsem viděl video, kde letí s letadlem čumákem k zemi - pravděpodobně jako u vrtulníku otočí listy a vrtulí k zemi stoupá nahoru. Jak jde taková věc udělat? Myslím jak to má nastavený? Jiná vrtule? Nebo čím se to dá udělat? Moc děkuji za rady
lítám zatím jen se spalovacím akrobatem, elektry epp už taky nějaký byly tak bych rád zkusil halolet. Pořím pravdepodobně clik 2.0 , na netu jsem viděl video, kde letí s letadlem čumákem k zemi - pravděpodobně jako u vrtulníku otočí listy a vrtulí k zemi stoupá nahoru. Jak jde taková věc udělat? Myslím jak to má nastavený? Jiná vrtule? Nebo čím se to dá udělat? Moc děkuji za rady
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, prosím vás, nemáte nějaké odkazy na Clik 2.0 na fotky hotových ér? Pořeboval bych přibližně vědět, jaké je rozložení régl-aku u tohoto éra... Zkoušel jsem rozložit na křídlo aku a régl a nějak mně navychází těžiště...Asi jsem moc šetřil a napájel jsem krátké kablíky motor-régl-aku... V kterých místech máte rozložené tyto komponenty? Nerad bych zrovna éro přecitlivělé na váhu dovažoval...to je o ničem...Dík.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Lindbergh píše:Kluci, prosím vás, nemáte nějaké odkazy na Clik 2.0 na fotky hotových ér? Pořeboval bych přibližně vědět, jaké je rozložení régl-aku u tohoto éra... Zkoušel jsem rozložit na křídlo aku a régl a nějak mně navychází těžiště...Asi jsem moc šetřil a napájel jsem krátké kablíky motor-régl-aku... V kterých místech máte rozložené tyto komponenty? Nerad bych zrovna éro přecitlivělé na váhu dovažoval...to je o ničem...Dík.
aké servá, motor si použil? mne to vychádza v pohode. všetko čo najviac dozadu
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Lindbergh píše:Kluci, prosím vás, nemáte nějaké odkazy na Clik 2.0 na fotky hotových ér? Pořeboval bych přibližně vědět, jaké je rozložení régl-aku u tohoto éra... Zkoušel jsem rozložit na křídlo aku a régl a nějak mně navychází těžiště...Asi jsem moc šetřil a napájel jsem krátké kablíky motor-régl-aku... V kterých místech máte rozložené tyto komponenty? Nerad bych zrovna éro přecitlivělé na váhu dovažoval...to je o ničem...Dík.
To snad není možné? Co u toho piješ? (máš tam motor, vrtuli..?
Fotky svého Clika jsem sem někam dával, je to tak měsíc (dva?)
LV píše:JMalik píše:LV píše:aké servá, motor si použil? mne to vychádza v pohode. všetko čo najviac dozadu
Jak jsi to dokázal? (kolik to váží?)
138g
To jde.
Teda , to je pěkné
Já ty Cliky jsem je měl (mám) těsně kolem 130g. Těžiště mám taky tam někde, ani to nemůže vycházet moc jinak, protože by to nesedělo potom na seřízení. Aku a regl mám hodně vepředu, ale je tam teď ten lehký Neu, něco jsem ostrouhal i ze středu té vrtule....
Nevím, jak to tomu transatlantickému pilotovi může nevycházet
Nechci to zakřiknout,ale snad se mi podařilo přesvědčit další 3 adepty na soutěž v lednu na Zelený pruh,trošku mě mrzí omezený přístup do haly,o nějakém seřizování modelu v hale nemuže být ani řeč,když to někam táhne,tak to maximálně odhadem přešteluji na další týden,jsem rád,že stihnu upravit výchylky a expa,o lepení ani nebudu hovořit, ale zdá se,že ochota platit za pronájem haly nám vydrží a neumře to na nezájmu a prvotní poletování pomaloučku směřuje k pokusum létat soutěžní sestavu a snažit se model držet v linkách předepsaného obratu.Děsnej problém mi dělá udržet osmičku při křížení na středové čáře a nezvýšit výšku při náletu po pulvýkrutu na souvrat,o výletu ani nebudu hovořit,to jsem rád pokud nevypadnu bokem,příště už bych měl mít Clika,tak snad to odlítá za mě 
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
LV píše:Lindbergh píše:Kluci, prosím vás, nemáte nějaké odkazy na Clik 2.0 na fotky hotových ér? Pořeboval bych přibližně vědět, jaké je rozložení régl-aku u tohoto éra... Zkoušel jsem rozložit na křídlo aku a régl a nějak mně navychází těžiště...Asi jsem moc šetřil a napájel jsem krátké kablíky motor-régl-aku... V kterých místech máte rozložené tyto komponenty? Nerad bych zrovna éro přecitlivělé na váhu dovažoval...to je o ničem...Dík.
Tak to bude asi můj problém... Z důvodu šetření váhy jsem chtěl ušetřit na kabelech a mám kablíky mezi motorem, réglem a aku moc krátký, takže mám všechnu váhu vepředu...No jsem to ale debil
JMalik: Na modelaření mám čas až v noci, když jsou mrskoši i s manželkou vytuhlý, tak je logický, že u toho popíjím...většinou nějakej ten pozdní sběr
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Lindbergh píše:LV píše:Lindbergh píše:Kluci, prosím vás, nemáte nějaké odkazy na Clik 2.0 na fotky hotových ér? Pořeboval bych přibližně vědět, jaké je rozložení régl-aku u tohoto éra... Zkoušel jsem rozložit na křídlo aku a régl a nějak mně navychází těžiště...Asi jsem moc šetřil a napájel jsem krátké kablíky motor-régl-aku... V kterých místech máte rozložené tyto komponenty? Nerad bych zrovna éro přecitlivělé na váhu dovažoval...to je o ničem...Dík.
Tak to bude asi můj problém... Z důvodu šetření váhy jsem chtěl ušetřit na kabelech a mám kablíky mezi motorem, réglem a aku moc krátký, takže mám všechnu váhu vepředu...No jsem to ale debil![]()
JMalik: Na modelaření mám čas až v noci, když jsou mrskoši i s manželkou vytuhlý, tak je logický, že u toho popíjím...většinou nějakej ten pozdní sběr![]()
Možná to nafoť a dej to sem. To nemůže být tak tragické