MS Composit - Mustang/Messerschnitt

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zao

MS Composit - Mustang/Messerschnitt

#1 Příspěvek od Zao »

Hledal jsem, ale mozna malo, proto se zeptam, mate hosi s temito modely zkusenosti? S kolegou jsme si je poridili na takoveto zimni poletani se stuhou :D Vybaveni jsme zvolili AXI 2212/26 Silver line, Vrtule 9x6 apc, Regl Ray 18A, 4xservo GWS, Lipo 3s 1100.
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
tester1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od tester1 »

Měl jsem Messerschmitta. Pohodové éro, tenkrát jsem začínal a měl jsem v něm motor Speed 300 s převodovkou. S tebou uvažovaným vybavením tedy nebude žádný problém. Jenom vlep uhlíky podél trupu, aby se nekroutil.
Mig 15 (Alfamodel), FW 190A (LM model), Fokker Dr.1 (VA models), Twinstar (Multiplex), Supermarine Spitfire (FMS), BF 109G (Parkzone), P-47 Thunderbolt (E-flite)
Zao

#3 Příspěvek od Zao »

tester1 píše:Měl jsem Messerschmitta. Pohodové éro, tenkrát jsem začínal a měl jsem v něm motor Speed 300 s převodovkou. S tebou uvažovaným vybavením tedy nebude žádný problém. Jenom vlep uhlíky podél trupu, aby se nekroutil.

Diky za info. Uhliky tam jiz jsou. Tak jen vysetrit nejakej cas a zacit blbnout :lol:
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
were
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od were »

My jsme s kolegou ted na zimu presne za tim samym ucelem poridili Mig a FW od Hackera - mohli bychom se o svatcich sejit a dat spolecne nejakou vanocni bitvu :)
Motory mame tr 2830 coz je myslim zhruba stejne jako ty Axi. Akorat vrtuli planuju jako prvni zkusit spis 8x6
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Zao

#5 Příspěvek od Zao »

were píše:My jsme s kolegou ted na zimu presne za tim samym ucelem poridili Mig a FW od Hackera - mohli bychom se o svatcich sejit a dat spolecne nejakou vanocni bitvu :)
Motory mame tr 2830 coz je myslim zhruba stejne jako ty Axi. Akorat vrtuli planuju jako prvni zkusit spis 8x6

mam pocit, ze vubec nebudeme proti. Kde letate?
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“