Posta z honkongu z HC

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od RiMr »

Tak FASST nebo Assan...?
Ono to asi moc kompatibilní nebude... :D :D
Nebo obojí, FASST do drahých ér, Assan to houboletů?
kratas
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od kratas »

Tak Já vám zkusím poslat svou zkušenost s poštou. Objednal jsem si FOXe u Windrider. Hned následující den mi Ming psal (27.10.) že balíček odeslal. Bohužel jsem si nevyžádal tracking number a čekal. 10.11. jsem mu psal, jestli mi pošle tracking number, že FOX stále nedorazil. Chvíli jsme si mailovali a pak mi 19.11. napsal, že se mu balíček vrátil nevyzvednut. Samozřejmě z České pošty jsem nikdy žádný lístek nedostal. Ming mi nabídnul poslání ještě jednou nebo vrácení peněz. Zvolil jsem poslání ještě jednou. Odeslal jej 21.11. v sobotu, naštěstí jsem si už vynutil trackin number a balíček jsem pečlivě sledoval. Včera 30.11. hlásila česká pošta na webu, že se pokusili o doručení, ale adresát nezastižen. Tak jsem doma zkontroloval, jestli mám ve schránce lístek. Nebyl. Naběhl jsem na poštu a u přepážky říkám, mám tady balíček. Mladá slečna si vzala občanku a po kontrole říká: "A říká kdo?". Chvíli jsem na ni koukal a pak ji slušně odpověděl, "Vy česká pošta..." a předal jsem ji ještě kód přidelený v ČR. Zkontrolovala ještě jednou a odběhla pro balík. Naštestí vše v naprostém pořádku. Teď jsem jen zvědavý, jestli mi přijde nějaký lístek o zásilce, protože mám tak trochu podezření, že se na tonějak vykašlali a já pak mailoval jak splašený co že se děje s mojí zásilkou. Už by měla Česká pošta trochu zapracovat na svých službách, aby ty balíky neputovaly tam a zpět přes půlku světa.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
SuperMUF

#78 Příspěvek od SuperMUF »

RiMr píše:Tak FASST nebo Assan...?
Ono to asi moc kompatibilní nebude... :D :D
Nebo obojí, FASST do drahých ér, Assan to houboletů?

objednán byl modul Assan do Futaby ( mám T10CP s výměnnými moduly - takže mi zbyl 35MHz ... chcete ho někdo ? ) + několik přijímačů

ano - FASST do drahých letadel, ASSAN do houboletů a combatů...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
SuperMUF

#79 Příspěvek od SuperMUF »

kratas píše:Tak Já vám zkusím poslat svou zkušenost s poštou. .... Už by měla Česká pošta trochu zapracovat na svých službách, aby ty balíky neputovaly tam a zpět přes půlku světa.

Česká pošta je banda debilů - naprosto normální je že ač jsem doma ( domek, ne byt ) - auto před barákem, najdu lístek o nezastižení, když se ptám pošťačky tak že to ani nebrali, že si MYSLELI že nebudu doma ...

nechávám roznést letáky ... drahé a za dost peně za roznos - našel jsem jich 500 ks ještě zabalených válet se naprostředku sídliště v kaluži

stížnost ? státní podnik je přece dokonalý - nerozumím tomu atd ...

dneska i dopis raději dám do "bublinkové" obálky a pošlu PPL ! ! !

pošta = banda DEBIlŮ ! ! ! - doufám že budou stávkovat za zvýšení platu - ty bych jim oknem na poště asi prohodil popelnici - ne nadarmo se říká že u nás na poště bylo speciální výběrový řízení na zaměstnance - nikdo normální se tam nedostal ! ! !
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
robotmz

#80 Příspěvek od robotmz »

RiMr píše:
robotmz píše:mne dealextreme odoslal jeden balík /skôr list/ dňa 7.11.09 a druhý list zase 11.11.09 a ešte to nemám doma.
Zásielky sú maličké, takže sa to nedá stopovať.
Mám ešte čakať alebo im napísať?

čekej, mají na to 5 týdnů a někdy to ten měsíc "leze"...

tiež sa mi zdalo že tu niekomu prišiel balík z hongkongu až za mesiac, toto je síce dealextreme a toho 7. a 11. mi prišiel mail, že to už z DX odišlo, tak to ma mýli.
Objednal a zaplatil som to 31.10.09, ale ešte počkám...
barty7
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od barty7 »

Mě zboží na HC vyexpedovali 19.11.Hong Kong to opustilo 27.11.
A dnes,1.12 mi to přinesla pošťačka.Takže jsem měl asi štísko.
Pavel Bartoš
lesar

#82 Příspěvek od lesar »

ja taky pridam svou zkusenost!
obednal sem si z Dealextreme drzak na iphona do auta na celni sklo. Jednoho lsuneho dnes em byl na zahrade, dvere do koran matka doma, pes stekal na zahrade. priijdu k vratum nikdo tam nebyl tak na to kaslu... a pak jdu po asi hodine domu a balik byl hozen na popelnici! nak sem to nepobral co to je az po rozdelani sem zjistil co to je.... rikam kaslu na to...ale matinku to nak dozralo tak je sla servat na postu!:) tam ji bylo receno ze tyhle balicky mohou nechat kde chtej... nebyl registrovany takze je to ani nezajima pry... jeste ze tam mam tetku, tak ji dycky zaukoluju ze mi neco prijde a ona mi to radsi doveze! ale proste posta no... nemam ji rad:)

jinak ted k te poste z HC: jeden balik mel byt dnes odeslan 1.12. stale je status bude odeslano 1.12:) jeste neodcestoval:) jinak dalsi dva jsou po 14 dnech prijati na poste a jedne mensi balicek s HK450 jeste po 10 dnech zarazen neni:)
tak nevim mno, snad to dorazi:)
pajjik

#83 Příspěvek od pajjik »

Ve městech to chodí asi jinak než na vsi, bydlím na vesnici kde je cca 100 obyvatel a s poštou nemám problém. Nestalo se mi, že by mi dali lístek když jsem byl doma. Dokonce když nejsem doma a nesou něco sousedům, tak to daj jim a až potom teprve lístek. Jak tak čtu tak jsem asi jedinej kdo je s jejich službama spokojen (abych nebyl osočen, upozorňuji že nejsem zaměstnanec pošty)
robotmz

#84 Příspěvek od robotmz »

to by mi ešte chýbalo aby tí keketi to dávali susedom :lol: :lol: :lol: :lol:
pajjik

#85 Příspěvek od pajjik »

Nevím jak ty, ale já vycházím se sousedy v pohodě a není problém, u nás to tak funguje co si pamatuji. Když vidí, že jsem se vrátil domů, tak mi balík sami donesou. Když dorazí balík jim a nejsou doma, taky jim ho přebírám a pak donesu. Lepší když to daj sousedům než abych musel 5 km na poštu a pak 5 zase zpět.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od holda29 »

Super, tak muj balicek uz je udajne na ceste do naseho Bananistanu, tak snad pristi tyden dorazi :)
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Lindbergh »

Hele kluci a stalo se vám někdy, že se vám u Warehouse status neoběvilo NIC...? Já objednával balíček 28.10. International Air Mail ($79 limit) 100 - 250gr ... A doteďka nepřišel...!!! To je divný, ne?
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od happy_cz »

Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
SuperMUF

#89 Příspěvek od SuperMUF »

už jsem vcelku DOST zoufalej, skoro bych si dovolil říct že na...nej ! ! !

balík leží na letišti již od 19.11. a dnes je krásného 2.12.

to bude mít Ježíšek co dělat... jindy to trvá 10 dní celkem ... mimochodem včera 1.12. mi přišel balíček z 4.11.2009 ... zatím rekord !

už jsem soudruhům z HongKongu psal ... uvidíme co mi řeknou ...

doufám že po novém roce to bude lepší, jinak se možná vrátím k nákupu v CZ protože čas jsou taky maskovaný peníze ... a co teprve nervy s doručením ... a když to všechno klapne, je tady ještě Česká Pošta - peklo ! ! !
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Lindbergh »

Tak hoši dneska jsem dosáhl zadostiučinění jako NIKDY!!!! Se sousedem jsme už dlouho domluveni na protiakci frajerovi z České pošty... Dnes se konečně smyčka zatáhla na frajera v modré dodávce!!!
Óoóóó bože jaká slast!!!

Takže....: Už se vám někdy stalo, že jste byli doma a najednou koukáte a lísteček v kastlíku...? A nikdo nezvonil...? Říkáte si...rozbitej zvonek...? Prostě frajer vyskočí z dodávky, namrská lístečky do kastlíku a nezazvoní, protože nestíhá...? No jasně, co by čekal 1 minutu, když vás může vydusit jízdou přes celé ucpané město, nechat vycukat ve frontě jako kráva a zdržet vás na hodinu i víc :!:

No a soused dneska takhle před polednem zastaví před barákem a kouká, před nosem se mu vřítí na náš chodník před barákem modrá dodávka s trumpetkou, vyskočí frajer, namrská do kastlíku 4 :!: lístečky a za 30 sekund popojíždí o vchod vedle, kde udělá to samé.... A soused ho pěkně pozoruje pár metrů ze zaparkovaného auta. Pak sousedovi ruply nervy, postavil se pár centimetrů za něj (mimochodem je to slepá :twisted: ) a šel oznámit řidičovi, že si tady asi tak 1,5 hodiny počká, protože přesně tolik ho on zdržel před týdnem, když si musel jet pro balíček na poštu...a že by klidně mohl zavolat Policii, protože je to náš soukromej pozemak se zákazem vjezdu, což máme označeno :lol: :lol: :lol:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“