Blade mSR by E-flite
Stále myslím na ten kovový tuning... Fakt nikdo nemá, neporeferuje? Dneska jsem na Microheli.com objevil, že za 36 usd bude k dostání kovovej rám. Takže když to dáte všechno dohromady, tak jste bez pošty na cca 110 usd. To je řádnej balík za tuning... Netuším kolik stojí pošta, najednou to ale nekoupím. Možná bych si to objednal po kusech...
BTW: Myslíte že má nějakej efekt (kromě toho estetickýho) ten zadní stabilizátor? Crashnul jsem další a tak zkusil lítat bez něj. A nezpozoroval jsem žádnej rozdíl... Tak nevím. Co vy?
BTW: Myslíte že má nějakej efekt (kromě toho estetickýho) ten zadní stabilizátor? Crashnul jsem další a tak zkusil lítat bez něj. A nezpozoroval jsem žádnej rozdíl... Tak nevím. Co vy?
zejtra to schvalne sundam a poreferuju, jak to lita bez nej. Myslim si, ze je tam jenom na okrasu.
K tomu tuningu. Je to takova hracka a nechce se mi do toho vrazet penize. Navic, nekolikrat jsem s tim uz spadnul a rozletel se mi drzak listu. Vzal jsem sroubovat a prisrouboval spatky. Nechci vedet, co vse by tam odeslo, kdybych to mel z kovu.
Myslim, ze v tehle velikosti je vse s plastu idealni.
Taky by me zajimalo, jestli by to kokove trorzo nemelo znacny vliv na letove schopnosti. Planuju tam dat 230mah baterku a myslim, ze to bude jen tak tak.
K tomu tuningu. Je to takova hracka a nechce se mi do toho vrazet penize. Navic, nekolikrat jsem s tim uz spadnul a rozletel se mi drzak listu. Vzal jsem sroubovat a prisrouboval spatky. Nechci vedet, co vse by tam odeslo, kdybych to mel z kovu.
Myslim, ze v tehle velikosti je vse s plastu idealni.
Taky by me zajimalo, jestli by to kokove trorzo nemelo znacny vliv na letove schopnosti. Planuju tam dat 230mah baterku a myslim, ze to bude jen tak tak.
2Lukasz> me prave ty serva nejezdi od kraje do kraje. byl jsem s tim na poli a vitr si se mnou pohraval jak s vlastovkou. Chapu, ze na poli to fouka nejvic, ale vychylky mi nestacili. Prehodil jsem na ty delsi drzaky tahel, vychylky vetsi, ale cekal jsem vetsi rozdil (po uprave to venku zkusim az dnes). Rad bych s vetrem bojoval, tak zkousim najit reseni jeste vetsich vychylek.
Tobe kdyz ti to dojede na nejvetsi moznou vychylku uz nemas na servu prostor pro dalsi pochyb? ja tam teda minimalne 3-4mm mam volno.
Tobe kdyz ti to dojede na nejvetsi moznou vychylku uz nemas na servu prostor pro dalsi pochyb? ja tam teda minimalne 3-4mm mam volno.
tak jsem byl dnes venku. je zvlastni, ze veskere natrenovane veci z domu, prestavaji venku fungovat. jakobych byl bojem s vetrem uplne vytazen ze vseho, co jsem se naucil. ale tak, to si snad sedne.
jen takove trapeni. po jednom z padu do travy se uvolnil drzak listu. tak jsem to opet utahl a za chvili zas. az doma jsem zjistil, ze kdyz ten sroubek dotahnu akorat, tak uz je to moc a znicil jsem uchyt sroubku. tak jsem vymenil za nahradni a pri utahovani se mi stalo to same. to se sakra nesmi vubec dotahovat? takze mi byla zasoba nahradnich drzaku k nicemu, ale zkusenost mi pomuze pri nasledne montazi novy uchytu. zalepit, nedotahovat!
mate s timto problemem take nejake zkusenosti?
jen takove trapeni. po jednom z padu do travy se uvolnil drzak listu. tak jsem to opet utahl a za chvili zas. az doma jsem zjistil, ze kdyz ten sroubek dotahnu akorat, tak uz je to moc a znicil jsem uchyt sroubku. tak jsem vymenil za nahradni a pri utahovani se mi stalo to same. to se sakra nesmi vubec dotahovat? takze mi byla zasoba nahradnich drzaku k nicemu, ale zkusenost mi pomuze pri nasledne montazi novy uchytu. zalepit, nedotahovat!
mate s timto problemem take nejake zkusenosti?
Gattor> mám podobnou zkušenost, mSR létal asi 1 měsíc a zažil řadu solidních nárazů a pořád vše OK (jen lehce ohnutá zadní vrtulka), potom se po startu rozpadla rotorová část (listy s držákem). Neměl jsem náhradní díl držáku, tak jsme částečně rozlomený držák slepil. Vrtulník létal bez problémů. Po čase jsem koupil nový držák listů a vyměnil ho. Po asi dvou startech se držák rozpadl (uvolněné šroubky) a po sestavení a lehkém dotážení se zase rozpadl. Tak jsem znova slepil a létá zase OK.
- grapefruit
Pablo2 píše:Gattor>když hledáš úpravu mSR na létání venku a boj s větrem, tak co zkusit přestavět na střídavé motory ? Na YouTube je již předvedeno několik mSR se střádavými motory.
mSR se střádavými motory?
Som novacik mSR mam 6 dni a fora studujem asi mesiac takze mi nieje jasne na co je to presne dobre?
Kazdopadne by som bol vdacn za daky link na youtube aby som to pochopil.
Vdaka
Blade mSR, Nano CPX + DX6i
-
Pamo
- Kontaktovat uživatele:
grapefruit
http://www.youtube.com/watch?v=QvgXfu2UojM
tu je to videjko
,ja sice msr mam ale mam od priatelky zakazane dotykat sa ho
lebo ho najdem az pod stromcekom
- uz netrpezlivo odratavam hodiny do Vianoc
.Nemozem moc posudzovat rozdiely brushless a nebrushless, , ale podla videjka uvidis aky je rozdiel a mozes porovnat ako leti tvoj, s brushless motormi bude kusok tazsi ale na vonkajsie lietanie mu ten nadbytok vykonu asi pomoze
, uprava ale nebude len vymena motorceka, vo videjku pekne vidno co vsetko to obnasa 
http://www.youtube.com/watch?v=QvgXfu2UojM
tu je to videjko
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=765
- grapefruit
- grapefruit
Pablo2 píše:Zkusil jsem také zvýšení stability mSR zašroubováním vrutů do dřeva do konců pádel na stabilizační tyči
môžeš spraviť foto a kamsi to zavesiť poprípade mi to pošli na mail dosť ma to zaujalo chcel by som to vidieť
Naposledy upravil(a) grapefruit dne pon 30.11.2009 11:37, celkem upraveno 1 x.
Blade mSR, Nano CPX + DX6i
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
- grapefruit