grapefruit píše:Pred tyzdnom som kupil Blade mSR.
A vcera mi motorcek vyrovnavacej vrtulky zacal vydavat zvlastny zvuj take vrzganie ako keby nebol namazany. Zvuk je intenzivnejsi ak viac pridam vykon resp. ak zacnem rotovat okolo hlavneho rotora a zvysim vykom motorceka vyrovnavacej vtrulky.
Prejavuje sa to aj miernou stratou vykonu pretoze som musel trocha dotrimovat rotaciu aby kludne visel a netocil sa
Poradte v com by mohol byt problem nechce sa mi tak skoro rozoberat motorcek a skumat co je vnutri. Myslite ze by to mohla sposobit jedna z asi 1000 havarii ktore absolvoval
Vdaka za rady...
Mam-li to napsat upřímě, každá z havarii se ti na něcem více či méně podepíše...to co tu popisuješ, je možno způsobeno nepatrně zakřivenou osičkouna motorku (vychýlení a stráta výkonu malým zadíráním)další z věcí je, zda-li se s tebou motorek pomalu neloučí...u levnější kategorie helin je to velice běžná věc....velké množství dílů z PVC(nemyšlen motorek

)
Motorek je spotřební věc, proto je i zde potřeba počítat, že příjde jeho výměna.Například u scorpionu motorku, často odchází ložisko v motorku, super motorek...ale jeho slabina je v ložisku
Čau Honza.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL