nak to ted chodi pomalu driv sem to mel do 10 dnu doma, a ted cekam a ani se to nehne...
Posta z honkongu z HC
Posta z honkongu z HC
ahoj jak Vam ted chodi baliky z HC? me uz jeden stoji asi tejden na poste v honkogu a druhej tri dny ceka nez ho zapisou na poste...ted sem obednal HK450 takj sem zvedavej...
nak to ted chodi pomalu driv sem to mel do 10 dnu doma, a ted cekam a ani se to nehne...
Re: Posta z honkongu z HC
lesar píše:ahoj jak Vam ted chodi baliky z HC? me uz jeden stoji asi tejden na poste v honkogu a druhej tri dny ceka nez ho zapisou na poste....
Vánoce. Je potřeba k tomu říkat něco víc?
Zeptej se jakéhokoliv pošťáka jak moc má teď posledních pár dnů "klídek" a zkus si asi představit co se asi děje v Hong Kongu kde posílají tisíce dárků do celého světa...
Kovboj píše:...v Hong Kongu kde posílají tisíce dárků do celého světa...
Spis miliony
Hehe,koukám,že nejsem jediný...objednal jsem začátkem října,jelikož neměli na skladě serva tak odeslali balíček až 2.11.,do teď vůbec nic
docela ty věci potřebuju,takže sem fakt celkem naštvanej
Já už se lekl,že mi to někdo na poště ukradl,ale to se taky nevylučuje
Já už se lekl,že mi to někdo na poště ukradl,ale to se taky nevylučuje
Naposledy upravil(a) Zero dne pon 23.11.2009 21:54, celkem upraveno 1 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
holda29 píše:Kovboj píše:...v Hong Kongu kde posílají tisíce dárků do celého světa...
Spis milionyTaky mam uz od 16.11. zamrzlou objednavku na HK poste
Vypadlo mi tam že ty tisíce (a desetitisíce a možná statisíce) jsem myslel denně...
jsem z toho taky docela nešťastnej ...
mám tam zboží ze 4.11. a ještě je (už skoro týden) na letišti v HongKongu v přípravě na odeslání
no snad po Novým roce bude klídek... a do Vánoc již asi ani nic objednávat nebudu - poslední zbytky mého duševního klidu za to rozhodně nestojí
ale tvrdit že bych neměl co objednat, to ne... jen by to asi na Vánoce ani nemuselo už klapnout
mám tam zboží ze 4.11. a ještě je (už skoro týden) na letišti v HongKongu v přípravě na odeslání
no snad po Novým roce bude klídek... a do Vánoc již asi ani nic objednávat nebudu - poslední zbytky mého duševního klidu za to rozhodně nestojí
ale tvrdit že bych neměl co objednat, to ne... jen by to asi na Vánoce ani nemuselo už klapnout
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz