Pay Pal

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
kmarty

#31 Příspěvek od kmarty »

Jano píše:Hlavne ak nehovoríte EN treba niekoho zohnať - dosť im zle rozumieť v USA dialekt ale to može byť aj osobou
J.
Ono to nemusi byt jen dialektem - mne trvalo asi 17 mailu nez jsem si s Paypalem vyhadal moznost "Currency conversion"* a mezi odpovidajicim od Paypalu byla dokonce i nejaka "Zuzana"(ale i ta odpovidala anglicky). A cely problem byl v tom ze misto toho aby si fakt precetli co jim pisu, tak imho po precteni druheho, tretiho slova v mailu odeslali neco jako "Standardni odpoved c. 273".

*) Proste ta moznost uplne chybela a Paypal mi bral kartu jako kdyby byla vedena v USD.
Naposledy upravil(a) kmarty dne úte 22.07.2008 21:39, celkem upraveno 1 x.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Jano
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Jano »

yes Zuzana ta mi poslala aj jednu vetu v SK móde asi z translatora :D
ale celé vlákno toho mailu chodilo a nabaľovalo sa dookola vždy odpovedal niekto iny samozrejme skoro to isté čo ten predtým :roll:
mailov som mal asi 30-35
1x fax
3x hovor z toho 2x USA druhý uspešný
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
kmarty

#33 Příspěvek od kmarty »

Jano, byl jsem na tom uplne stejne :-). Teda az na tu slovenstinu.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Samos

PayPal

#34 Příspěvek od Samos »

Chtěl bych se zeptat jestli nevíte kde je návod na registraci PayPalu pro platbu kreditkou?Díky.
Samos
Danndy
Kontaktovat uživatele:

Re: PayPal

#35 Příspěvek od Danndy »

Samos píše:Chtěl bych se zeptat jestli nevíte kde je návod na registraci PayPalu pro platbu kreditkou?Díky.

http://www.recept-na-zivot.sk/index.php ... BA%C4%8Dtu
karo

#36 Příspěvek od karo »

Od Pay palu mě přišel mail-PayPal recently posted upcoming changes to the terms of the PayPal User Agreement. You can view these changes by clicking on the "Policy Updates" link on the Legal Agreements section of the PayPal website. You can also view these changes by logging in to your PayPal account and clicking the "Policy Updates" link in the Notifications section of your Account Overview.

You will be deemed to accept these changes unless you notify us that you wish to close your account before the changes become effective. If you do not wish to accept the changes, you may immediately close your account without additional charge, prior to the changes coming into effect. You may also choose to stop using the service, should you wish. Further details on how you can close your account are set out in the User Agreement. -na stránce na kterou odkazují jsem svou chabou anglinou zjistil že se změny nějak týkají poplatků neví někdo něco přesněji?
Penty

#37 Příspěvek od Penty »

Taky mě něco takového přišlo a pochopil jsem z toho, že když budeš chtít zrušit účet, tak zatím bez poplatku a potom asi s poplatkem. Mevím jestli tam něco aktualizovat, nebo to aktualizují sami. A potom tam budou nějaké poplatky z některých zemí.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od holda29 »

V kostce je to tak, ze potrebuji vic vydelavat, tak se bude platit urcite % ze zaplacene castky podle toho, kam platba miri.
Pokud s tim nesouhlasis, muzes zrusit ucet, pokud souhlasis, nedelej nic.
UK: 0.5%

Poland 1% + 0.55 PLN

*Other European Countries: 0.5%

Australia 1%

Canada 1%

China 0%

Germany 2%

Hong Kong 0%

Singapore 0%

Taiwan 0%

U.S. 1%

Elsewhere 0.5%
robotmz

#39 Příspěvek od robotmz »

Takže z Hobbycity a dealextreme sa nebude platiť žiadny poplatok? podľa tej tabuľky?
corsair
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od corsair »

robotmz píše:Takže z Hobbycity a dealextreme sa nebude platiť žiadny poplatok? podľa tej tabuľky?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
glid

#41 Příspěvek od glid »

robotmz píše:Takže z Hobbycity a dealextreme sa nebude platiť žiadny poplatok? podľa tej tabuľky?

A není jednodužší platit v těchto shopech rovnou kreditkou 8) :twisted:
Middle Stick, Optic 6 + Assan, obě ruce levé...
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Rajny »

glid píše:A není jednodužší platit v těchto shopech rovnou kreditkou 8) :twisted:

pokud mas zalozenej Pay Pal, tak to jednudussi neni, navic to je podle me i min bezpecny

jak je to vubec s poplatkama pri placeni kartou?
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od TomasC »

Platba kartou je vždy bez poplatku. Pokud chce někdo za platbu kartou poplatek je to proti pravidlům VISA.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Rajny »

myslel jsem u placeni castek v jinych menach nez mas ucet, tam to plati taky?
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od TomasC »

Je to platba kartou u obchodníka, tedy BEZ poplatku. U tebe se na účtu jen přepočte aktuálním kurzem. Bežně platím v zahraničí kartou.

Aktuální kurz banky JE lepší než kurz PayPalu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“