asp 12

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bohumil

asp 12

#1 Příspěvek od bohumil »

:idea: :idea: mám 12 asp motor se jajkžtaž vyladit ale pokud ho zvednu špicí nahoru tak chcípne poslední dobou po odpojení žhavení taky chcípne jestli mate stimto motorem podobné zkušenosti a vyřešili ste je a nebo jestli víte jak je vyřešit napište
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Na prvni dojem to pusobi jako by byl motor prilis chudy - zkus obohatit smes (pootevrenim palivove jehly).

Pokud to nezabere, zkus proverit rozvod paliva a nadrz - zda nejsou prilis dlouhe hadicky, zda nekde neutika vzduch a nadrz se dobre tlakuje...
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od j3nda »

tenhle motor mam a chodi mi uplne bezproblemove (pouzivam svicku ASP, vrtuli Graupner Sonic 13x6)
zkusil bych jinou svicku a hlavne palivo jen s 15% oleje
pak ho vylad na maximalni otacky a o dva zoubky obohat a znovu vyzkousej nosem nahoru
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kerberos »

mám ho a bez problémů, palivo 20% ricinu, ASP svíčka a vrtule APC 12x8 nebo dřevěná 14x6. jinak zkusit bohatší směs. otevřít trochu jehlu, chvilku si s tim pohrát
dynty

#5 Příspěvek od dynty »

jo setkal jsem se stim chce to opravdu original asp svicky a uvidis rozdil a pak take obahatit smes no vyzkousej to a uvidis
bohumil

#6 Příspěvek od bohumil »

tak sem tam dal tu univerzální svíčku asp a de to bez problému děkuji za rady opravdu svíčka ASP dělá divy
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“