nefunguje mi letadlo
nefunguje mi letadlo
Zdar,
mam doma letadlo wildhawk(cely set). Jednou sem snim napral do zeme a od te doby mi to nefunguje. Proste mi nejede motor ,serva a nic krome vysilacky, ta funguje. nevim co stim muzete mi nekdo kdyztak poradit
diky
mam doma letadlo wildhawk(cely set). Jednou sem snim napral do zeme a od te doby mi to nefunguje. Proste mi nejede motor ,serva a nic krome vysilacky, ta funguje. nevim co stim muzete mi nekdo kdyztak poradit
diky
- bohdan0000
- Kontaktovat uživatele:
Hele, pro začátek je důležitý vědět, jestli se aspoň něco nějak cuká, jestli je poznat, že to něco dělá, nebo je to úplně mrtvý. Jestli se to cuká, bude to někde (nejspíš, z vlastní zkušenosti) okolo příjmače - buďto krystla, nebo urvaná anténa. Jestli se ani nehne, zkoukni baterku a jestli nemáš někde přetrženej nějakej drát. Jestli je to ten typ modelu, který má vypinač, nebo ještě třeba pojistku na spuštění motoru, tak to může být někde v tom, ale jstli to byla velká pecka, taqk bych to viděl na příjmač nebo baterky, ta lehká elektronika typu regulátor a spol. je celkem odolná a při její minimální kynetický energii se ji skoro nikdy nic nestane.
Vysílačkou to může být určitě taky, vzpomeň si, jakým způsobem jsi havaroval, jestli ti náhodou nevypnulo už něco za letu, právě třeba jestli nezačala blbnout vysílačka.
Vysílačkou to může být určitě taky, vzpomeň si, jakým způsobem jsi havaroval, jestli ti náhodou nevypnulo už něco za letu, právě třeba jestli nezačala blbnout vysílačka.
corsair píše:každý vypínač je riziko navíc-vyhodit,propojit.
lenže zo setovým reglom u wh máš vypinač off on a ešte jedno "turbo"
tlačítko pokial ho nestlačíš tak sa motor ani nehne - nejaké dvojité istenie.
a keby to bolo spojené na priamo , neviem či by to robilo dobrotu.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309