Vánoce z Hobbycity pro každého
Ať už z toho Bossák bude či nebude něco mít, je mě osobně celkem jedno. Ono všechno objednat, dojít na poštu, v případě dražší zásilky jednat s celníkama a proclívat to, "ztrácet" tímto způsobem čas, atd., to dá dost zabrat. I kdyby z toho něco osobně měl, ať už třeba 5 - 10% z ceny, či slevy u obchodníka pro sebe. Bude lítat jako šus, aby to ohlídal a zařídil. I´m stupid, I dont speek english too. Zápasil jsem s Lindingerem, protože jedna věc je domluvit se jako tak a druhá komunikovat už trochu odborněji. Takže berme a oceňme jeho nabídku jako přátelské gesto. Nemusí snad hned za vším být osobní prospěch. Osobně jsem se na HC také díval a jedna věc se mi tam také líbí, ale problém je pay pal, který se mi nechce zřizovat kvůli jedné či dvěma platbám. Tím nechci v žádném případě říct, že ho takto hájím pro případnou slevu při objednávce!
Hitec Aurora 9X
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Hold my češi jsme už od přírody takoví divní kverulanti. A někteří modeláři nevyjímaje.
Třeba - hrrrrrr na Ardu je ho tu nějak moc,
jen tu pár dní není, už začíná chybět - kdepak je Arda ????
Stejně jako nabídka pomoci při nákupu na HC.
Je mi jedno kdo a co z toho bude mít, vůbec mě to nezajímá, hlavně že to někomu třeba pomůže.
Je to k smíchu, nebo spíš k pláči....
Třeba - hrrrrrr na Ardu je ho tu nějak moc,
jen tu pár dní není, už začíná chybět - kdepak je Arda ????
Stejně jako nabídka pomoci při nákupu na HC.
Je mi jedno kdo a co z toho bude mít, vůbec mě to nezajímá, hlavně že to někomu třeba pomůže.
Je to k smíchu, nebo spíš k pláči....
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Re: Vánoce z Hobbycity pro každého
BOSS8 píše:
PS: poštovné se odvíjí od váhy balíku- doporučuji udržet váhu balíku do 1kg =levné poštovné+ bezproblémové řízení s celní správou.
Nezáleží přece na váze, ale ceně toho balíku.
Teď jsem se zasněně podíval na HK, kde je určitý předmět možného zájmu - http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... Plug-n-Fly. za pouhopouhých 75 US doláčů. Jde o model, kde v TTD je napsáno 520 g, ovšem do je celková weight 3190g, což mě trochu zaráží. Brousil jsem po stránce dále a hledal něco jako poštovné (nevím zrovna proč je tam Afghanistan, ale budiž) a u 3000 - 3999 g je napsáno 162,29 USD. Koukám blbě, nebo jinam? Nebo to je fackt pravda, tím by zájem spadl na mínus 100.
Hitec Aurora 9X
TopMop píše: Kolik je moznych urovni na HC? Urcite by plno lidi usetrilo, kdyby se spojili. Ucet, ktery ma na HC treba 100 objednavek ma urcite jine ceny, ne? Neni tu nejaky HC guru s takovyma cenama?
Musím Tě zklamat - 130objednávek, suma bude určitě přes 15000dolarů a jsem jen Platinum bez jakékoliv další výhody.
95% objednávek bylo pro kamarády a taky pro spoustu lidí třeba tady z fóra, které jsem ani nikdy neviděl.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
DAF píše:Teď jsem se zasněně podíval na HK, kde je určitý předmět možného zájmu - http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... Plug-n-Fly. za pouhopouhých 75 US doláčů. Jde o model, kde v TTD je napsáno 520 g, ovšem do je celková weight 3190g, což mě trochu zaráží. Brousil jsem po stránce dále a hledal něco jako poštovné (nevím zrovna proč je tam Afghanistan, ale budiž) a u 3000 - 3999 g je napsáno 162,29 USD. Koukám blbě, nebo jinam? Nebo to je fackt pravda, tím by zájem spadl na mínus 100.
nahore je odkaz Postage table, v prvni kolonce si vyberes Czech republic )Afganistan je na prvnim miste), pak si najdes vahu 3000-3499g a musis kouknout na Air parcel ne EMS, pak je cena 42,69 doalru
tks píše:TopMop píše: Kolik je moznych urovni na HC? Urcite by plno lidi usetrilo, kdyby se spojili. Ucet, ktery ma na HC treba 100 objednavek ma urcite jine ceny, ne? Neni tu nejaky HC guru s takovyma cenama?
Musím Tě zklamat - 130objednávek, suma bude určitě přes 15000dolarů a jsem jen Platinum bez jakékoliv další výhody.
95% objednávek bylo pro kamarády a taky pro spoustu lidí třeba tady z fóra, které jsem ani nikdy neviděl.
Skoda, ale co, vzdyt to maji uz tak proklate levne
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
DAF píše:Teď jsem se zasněně podíval na HK...
Ta váha pro odeslání je tak velká proto, že všechny letadla jsou balené ve dvojitých krabicích, které jsou opravdu dost těžké (osobně vyzkoušeno). Dalším důvodem je i rozměr té krabice. Protože jsou velkých rozměrů, tak je udaná taková váha, jaká je (nemusí tedy přesně odpovídat váha udaná na HC s tím, co přijde). Ta váha navíc je kvůli zvýšenému poštovnému kvůli velikosti.
Poštovné do ČR je v kategorii Air Parcel (CZECH Rp) 3000g - 3499g a je to $42.69 (jako bonus je možnost sledovat zásilku až ke svým dveřím).
Celková cena by tedy byla $117.68, což je při dnešním kurzu paypalu (1 CZK = 0.0567152 USD) přibližně 2075 Kč.
PS: Kdyby jsi to letadlo chtěl, tak se klidně ozvi Bossovi (a nebo mi) a můžeš ho mít
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych jen upozornit BOSSe že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán
. BOSSe znám, měl jsem s ním i jeden obchod který byl naprosto bez problémů a trochu se za ostatní rýpaly stydím. On nemá zapotřebí vydělávat na "chudácích" kteří nemají přístup k HC. On chtěl jen pomoci. A za to je po zásluze trestán. No ať mu to vydrží. Pajax007
to Rajny & martijn, právě, že anglinu spíše neovládám, tak jsem se vyděsil (píšu to o příspěvek výše). Proto mě zarazil Afghanistan a nenašel jsem Czech republic. Takže díky za vysvětlení. Tak už se to může vrátit, aspoň okrajově, do hledáčku možných předmětů zájmu.
to Dr.LuckyLuke, dík za vysvětlení, to byla jedna z verzí, která mě napadla, ale vzhledem k tomu, že jsem od nich zatím nic neměl, tak variant bylo více (např. cihla kvůli většímu poštovnému, přídání balíčku, který si pak příjde někdo ke mě vyzvednout apod.
).
for all, neberte mě jako přílišného optimistu, ale proč by někdo, byť překvapivě v dnešní době, nemohl něco pozitivného udělat pro druhého.
P.S. Víte jaký je rozdíl mezi pesimistou a optimistou? Optimista nemá dostatek informací.
to Dr.LuckyLuke, dík za vysvětlení, to byla jedna z verzí, která mě napadla, ale vzhledem k tomu, že jsem od nich zatím nic neměl, tak variant bylo více (např. cihla kvůli většímu poštovnému, přídání balíčku, který si pak příjde někdo ke mě vyzvednout apod.
for all, neberte mě jako přílišného optimistu, ale proč by někdo, byť překvapivě v dnešní době, nemohl něco pozitivného udělat pro druhého.
P.S. Víte jaký je rozdíl mezi pesimistou a optimistou? Optimista nemá dostatek informací.
Hitec Aurora 9X