Vánoce z Hobbycity pro každého

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

Vánoce z Hobbycity pro každého

#1 Příspěvek od BOSS8 »

Jak se tak blíží vánoce , rozhodl jsem se taky potěšit modeláře kteří neumí anglicky nebo nevěří platbám do zahraničí.

Pokud tedy chcete něco z hobbycity pošlete mi link vámi vybraného zboží do SZ nebo na email boss8@seznam.cz

PS: poštovné se odvíjí od váhy balíku- doporučuji udržet váhu balíku do 1kg =levné poštovné+ bezproblémové řízení s celní správou.

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_index.asp

příklad: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... 8Mode_1%29

Obrázek

Qty Item Price
1 TX-9X-M1 Turnigy 9X 9Ch Transmitter Only (Mode 1) $69.99

Shipment service Air Parcel (CZECH Rp) 1000g - 1499g $25.18

Total
$95.17 = 1714,-kč celková cena při osobním vyzvednutí v Praze
nebo 1864,-kč při zaslání Českou poštou na vaši adresu.
Naposledy upravil(a) BOSS8 dne čtv 12.11.2009 19:11, celkem upraveno 1 x.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
jackboy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jackboy »

8O ?????
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BOSS8 »

Co nechápeš čéče ? :lol:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lindbergh »

jackboy píše:8O ?????

Potřebuje navýšit kredit Customer Type na vyšší... Kvůli slevám ...chápeš? :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
TopMop

#5 Příspěvek od TopMop »

jak to mas vymyslene s placenim? neco mam v planu kupovat, ale...
jackboy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jackboy »

hned mi bolo cudne tolko ludskosti ..... :lol:
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Peppy »

Lindbergh píše:
jackboy píše:8O ?????

Potřebuje navýšit kredit Customer Type na vyšší... Kvůli slevám ...chápeš? :wink:

Asi tak :wink:
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rajny »

nemyslim si, ze by to delal kvuli tomu, na Platinum staci 10 objednavek, ta prace s tim by se mu urcite nevyplatila
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od HERRI »

Boss je strašně šikovnej obchodník :lol:
sabre

#10 Příspěvek od sabre »

Koukám, že když chce někdo pomoc druhým, hned se za tím hledá kdejaká kulišárna. Přitom je tu dost dotazů jak nakoupit z venku, jak platit atd. Přitom tato nabídka od BOSS8 jistě někomu pomůže, a o to jde. Já sám anglicky neumím a zkušenosti s nákupem také nemám. Ale zase umím jiné věci a rád se s nimi podělím nebo poradím s tím, co umím. Pokud bych něco potřeboval objednat, taková nabídka mi přijde vhod a budu za ní vděčný.
Mirek
TopMop

#11 Příspěvek od TopMop »

jackboy píše:hned mi bolo cudne tolko ludskosti ..... :lol:

by me zajimalo, kdy jsi naposledy(nejen ty) udelal neco zadarmo z lidskosti pro uplne cizi a nezname lidi, kdyz tak pekne mluvis :) A podrzeni dveri nejake kocce neberu :lol:
Kolik je moznych urovni na HC? Urcite by plno lidi usetrilo, kdyby se spojili. Ucet, ktery ma na HC treba 100 objednavek ma urcite jine ceny, ne? Neni tu nejaky HC guru s takovyma cenama? :)
jackboy
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od jackboy »

robim to bezne ..zijem v krajine kde je to normalne ina mentalita a pod...
corsair
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od corsair »

řekneme si to upřímě, je to podezřelé-v době kdy svinské chování mezi populací v tomto státě se bere za normální

ale za tu práci s tím, s nějakým navýšení u HC , kvůli pár centům-to je asi pěkná blbost

takže BOSS8 jen tak dál.
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

BOSS8:
Koukám, nejsem sám, který posílá z HC i pro ostatní... Jen pro informaci, nemusíš nic přeposílat, dá se to poslat přímo na adresu toho, komu to kupuješ. Stačí jen přes my account změnit své jméno a adresu a při potvrzování objednávky správně zadat tu adresu pro doání. Když pak zákazníkům přepošleš všech 5 mailů, co chodí, tak jsou na tom s informacema stejně, jak Ty. Až to vypakujou z HC, tak jim ještě pošleš link na sledování zásilky a pak si jen počkáš na potvrzení, že jim to přišlo (a případně pomůžeš s celníkama, když to chytí).

Pro Tebe je výhoda, že se nemusíš starat o přeposílání balíku a pro zákazníka je výhoda, že nemusí čekat, až to přijde k Tobě a Ty to pak pošleš. Tolik jen rada stejně postiženého pomahače.

A PRO TY OSTATNÍ (A HLAVNĚ RÝPALY):
Platinum účet mám už dávno (a dokonce bez pomoci "ostatních", objednávat pro ně jsem začal až s platinem), naposledy jsem zadarmo jen tak z lidskosti něco udělal as 14 dní zpátky a zase v nejbližší době provedu (čekám na převod peněz). Takže opravdu ne všichni musí chtít ze všeho jen profitovat!!! (Oh, pardon, zapomněl jsem na ten bonus ve vyši 1% z ceny zboží ve formě bonusu, což asi nestojí za řeč...)
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
TopMop

#15 Příspěvek od TopMop »

jackboy píše:robim to bezne ..zijem v krajine kde je to normalne ina mentalita a pod...

Cili bezne se ve svem volnem case venujes hodiny lidem, ktere neznas a nikdy jsi nevidel. Muzu se zeptat co je to za cinnost?
Anebo si to pletes se slusnosti...?

V dnesnim SILNE materialnim svete se moc lidi, kteri chteji jenom pomoci z dobre vule, najde opravdu poskromnu. A uplne nejhorsim na tom je, ze kdyz takovy clovek chce pomoct, tak se na nej ostatni lide sesypou jako vosy... protoze prece to urcite nedela jen z dobreho pocitu, ne?!?!
Naposledy upravil(a) TopMop dne čtv 12.11.2009 20:19, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“