Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Koukám, že když chce někdo pomoc druhým, hned se za tím hledá kdejaká kulišárna. Přitom je tu dost dotazů jak nakoupit z venku, jak platit atd. Přitom tato nabídka od BOSS8 jistě někomu pomůže, a o to jde. Já sám anglicky neumím a zkušenosti s nákupem také nemám. Ale zase umím jiné věci a rád se s nimi podělím nebo poradím s tím, co umím. Pokud bych něco potřeboval objednat, taková nabídka mi přijde vhod a budu za ní vděčný.
jackboy píše:hned mi bolo cudne tolko ludskosti .....
by me zajimalo, kdy jsi naposledy(nejen ty) udelal neco zadarmo z lidskosti pro uplne cizi a nezname lidi, kdyz tak pekne mluvis A podrzeni dveri nejake kocce neberu Kolik je moznych urovni na HC? Urcite by plno lidi usetrilo, kdyby se spojili. Ucet, ktery ma na HC treba 100 objednavek ma urcite jine ceny, ne? Neni tu nejaky HC guru s takovyma cenama?
BOSS8:
Koukám, nejsem sám, který posílá z HC i pro ostatní... Jen pro informaci, nemusíš nic přeposílat, dá se to poslat přímo na adresu toho, komu to kupuješ. Stačí jen přes my account změnit své jméno a adresu a při potvrzování objednávky správně zadat tu adresu pro doání. Když pak zákazníkům přepošleš všech 5 mailů, co chodí, tak jsou na tom s informacema stejně, jak Ty. Až to vypakujou z HC, tak jim ještě pošleš link na sledování zásilky a pak si jen počkáš na potvrzení, že jim to přišlo (a případně pomůžeš s celníkama, když to chytí).
Pro Tebe je výhoda, že se nemusíš starat o přeposílání balíku a pro zákazníka je výhoda, že nemusí čekat, až to přijde k Tobě a Ty to pak pošleš. Tolik jen rada stejně postiženého pomahače.
A PRO TY OSTATNÍ (A HLAVNĚ RÝPALY):
Platinum účet mám už dávno (a dokonce bez pomoci "ostatních", objednávat pro ně jsem začal až s platinem), naposledy jsem zadarmo jen tak z lidskosti něco udělal as 14 dní zpátky a zase v nejbližší době provedu (čekám na převod peněz). Takže opravdu ne všichni musí chtít ze všeho jen profitovat!!! (Oh, pardon, zapomněl jsem na ten bonus ve vyši 1% z ceny zboží ve formě bonusu, což asi nestojí za řeč...)
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
jackboy píše:robim to bezne ..zijem v krajine kde je to normalne ina mentalita a pod...
Cili bezne se ve svem volnem case venujes hodiny lidem, ktere neznas a nikdy jsi nevidel. Muzu se zeptat co je to za cinnost?
Anebo si to pletes se slusnosti...?
V dnesnim SILNE materialnim svete se moc lidi, kteri chteji jenom pomoci z dobre vule, najde opravdu poskromnu. A uplne nejhorsim na tom je, ze kdyz takovy clovek chce pomoct, tak se na nej ostatni lide sesypou jako vosy... protoze prece to urcite nedela jen z dobreho pocitu, ne?!?!
Naposledy upravil(a) TopMop dne čtv 12.11.2009 20:19, celkem upraveno 1 x.