Na HC se do nabídky vrátila Turnigy 9X 9Ch
Na HC se do nabídky vrátila Turnigy 9X 9Ch
Ahoj,
dneska koukám že se do nabídky HC vrátila vysílačka Turnigy 9X 9Ch
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=8991
vím jaké pozdvižení vyvolala při svém uvedení na trh, nedokonalý SW atd... přesto věřím že spoustě lidiček vyhovovat může...
mimochodem klonů této vysílačky prodávaných pod jinými názvy se zastavení prodeje netýkalo a tak se dala koupit ledaskde jen s jinými názvy...
je nějaký pokrok co se týče stability a funkčnosti SW, reálné zkušenosti s provozem ( vím že několik "odvážlivců! ji má )
dneska koukám že se do nabídky HC vrátila vysílačka Turnigy 9X 9Ch
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=8991
vím jaké pozdvižení vyvolala při svém uvedení na trh, nedokonalý SW atd... přesto věřím že spoustě lidiček vyhovovat může...
mimochodem klonů této vysílačky prodávaných pod jinými názvy se zastavení prodeje netýkalo a tak se dala koupit ledaskde jen s jinými názvy...
je nějaký pokrok co se týče stability a funkčnosti SW, reálné zkušenosti s provozem ( vím že několik "odvážlivců! ji má )
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Re: Na HC se do nabídky vrátila Turnigy 9X 9Ch
SuperMUF píše:je nějaký pokrok co se týče stability a funkčnosti SW, reálné zkušenosti s provozem ( vím že několik "odvážlivců! ji má )
Asi takhle, já ji mám cca od června a je pravda že pár věcí tam nefunguje jak má, ale nakonec se mi vždycky podařilo namixovat všechno co jsem potřeboval.
Ze složitějších věcí:
Větroň se 2 servy na křidýlkých, 7 kanál assan příjmač, křidýlka jako brzdy na přepínač. Mimochodem, tady klíčovým trikem bylo použít místo typu "glider" "acro"
Akrobat se 2 servy na křidýlkách se 6 kanálem.
Fakt je, že u toho akrobata se mi nepodařilo zatím vymyslet flaperony, ale zase tak moc jsem to nezkoušel.
V každém případě, takové ty základní věci jako V-tail, elevon či expa chodí bez problémů. Za ty peníze je to super stroj.
Jediný skutečný problém na který brzy narazím je paměť jen na 8 modelů
motor píše:spousta věcí je dnes čínských, ale zatím ne všechna. Proto píšu " zatím".
Jinak samozřejmě ne všechno od nich je špatné. Ale mně jde spíš o pocit svědomí při třeba roční práci na modelu, mnohdy i víc.
Beru to podobně. Když mám model(u mě heli) v hodnotě pár desítek tisíc, tak při představě pádu díky tomu, že jsem si koupil místo ověřené kvality(tím nemyslím to nejdražší a "nejznačkovější") nejlevnější čínu, je mi špatně. Svědomí-vědomí mi to nedovolí
U malých modelů je situace jiná. Ale že bych se bavil tím, že když mi odejde servo za 50kč a rozmlátím model, řéct nemůžu. Ale nebolí to tak jako v prvním příkladu.