Mikrovrtulník Blade mSR Micro
Mikrovrtulník Blade mSR Micro
Ahoj chtěl bych se zeptat jakou byste mi doporučili náhradu příjmače z provedení bind and fly tohoto setu.Je tam totiž 2,4Ghz a ja létám 35Mhz.Díky
Re: Mikrovrtulník Blade mSR Micro
Obávám se, že to ničím jiným nenahradíš, neb jak psal ARDA1, je v tom elektronika 5v1 a nic jiného tento prcek neunese.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Re: Mikrovrtulník Blade mSR Micro
djmikin píše:Ahoj chtěl bych se zeptat jakou byste mi doporučili náhradu příjmače z provedení bind and fly tohoto setu.Je tam totiž 2,4Ghz a ja létám 35Mhz.Díky
Pokud chceš ovládat mikromodely od E-flite tak máš jen dvě možnosti - buď RTF set a rádio přiložené k modelu nebo BNF provedení bez vysílače a k tomu nějaké vlastní rádio Spektrum 2,4GHz. S jinou frekvencí ani s vysílačem 2,4GHz v jiné "normě" to nefunguje.
tuneman píše:RadovanL píše:tuneman píše:Ahoj mate nekdo zkusenosti s nastavenim gyra (u mSR) na vysilaci? nebo to nechat ve vychozim nastaveni?
diky
Co na tom chceš nastavovat ?????
Co mas za vysilac?
Mám DX6i, nic jsem nenastavoval a fachá to dobře. Když moje drahá polovička si připravuje pračku, tak provokuju tak že jí zalétávám dovnitř.
Mám DX6i, nic jsem nenastavoval a fachá to dobře. Když moje drahá polovička si připravuje pračku, tak provokuju tak že jí zalétávám dovnitř.
[/quote]
To si moc nedokáži přestavit, to jako když je nahnutá nad prádlem ?
To si moc nedokáži přestavit, to jako když je nahnutá nad prádlem ?
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
RadovanL píše:tuneman píše:RadovanL píše:tuneman píše:Ahoj mate nekdo zkusenosti s nastavenim gyra (u mSR) na vysilaci? nebo to nechat ve vychozim nastaveni?
diky
Co na tom chceš nastavovat ?????
Co mas za vysilac?
Mám DX6i, nic jsem nenastavoval a fachá to dobře. Když moje drahá polovička si připravuje pračku, tak provokuju tak že jí zalétávám dovnitř.![]()
![]()
Tak daleko jsem se jeste nedostal
Spektrum DX6i, Blade mCX, mSR, RC Phoenix...akrobacie na cestě:DD