Litoměřice a okolí
Litoměřice a okolí
Nazdar kolegové.
Tak od prvního října začínám nepravidelné služební cesty do Litoměřic. Budu se snažit si je plánovat na konec týdne, rád bych se setkal na letišti s místními modeláři (jestli mě vemou mezi sebe).
Lítám s EPP Algolem a chystám si i nějaký elektrovětroň, pásmo 35 MHz.
Kdo jste teda z okolí a mohu se stavit kde?
Tak od prvního října začínám nepravidelné služební cesty do Litoměřic. Budu se snažit si je plánovat na konec týdne, rád bych se setkal na letišti s místními modeláři (jestli mě vemou mezi sebe).
Lítám s EPP Algolem a chystám si i nějaký elektrovětroň, pásmo 35 MHz.
Kdo jste teda z okolí a mohu se stavit kde?
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
-
pastor.matty
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Ahoj všichni, jsem primo z litomeric a jsem i clenem MK Terezin, mám několik modelů ale ted nějak poslední dobou nic nestíhám. Znám tu i pár kluků co tady lítaj. Nějaká místa k lítání mam na webu (kterej jsem uz taky dlouho neaktualizoval). Pokud by chtěl pomoct nějakej začatečník tak bych to taky nejspíš zvládnul. 
Don't drink and drive, smoke and fly.
Co se takhle domluvit na nějakým konkrétním čase a dni a zajít zalítat, dokud je ještě alespoň trošku počasí. Já lítám v okolí Polep, když jsou na polích ještě plodiny, tak na pole, dá se tu ještě lítat na soukromém letišti pro ultralajty a jednou jsem byl v Roudnici na letišti. Není problém dojet do Ltm.
pajjik píše:Co se takhle domluvit na nějakým konkrétním čase a dni a zajít zalítat, dokud je ještě alespoň trošku počasí. Já lítám v okolí Polep, když jsou na polích ještě plodiny, tak na pole, dá se tu ještě lítat na soukromém letišti pro ultralajty a jednou jsem byl v Roudnici na letišti. Není problém dojet do Ltm.
Já se pohybuji spíš u Roudnice.
Příští cestu mám v úterý 3.11., ale v poledne jedu do Jablonného v P. a odpoledne hned zase zpátky domů, takže příští termím dám vědět.
Dojet v okolí kamkoli není problém.
Ďusi
DepronTeam
DepronTeam
3. 11. jsem zrovna v práci a ani bych neměl letadlo letu schopné. Jsem byl včera na návštěvě v Mimoni, vzal jsem vše s sebou, že si zalétám v Hradčanech na letišti, přítelkyni jsem vzal bugynu aby se nenudila, vyndávám si vše s auta na dráhu, že si to zkompletuji a najednou mi buggyna přejela ocas, tak mám ulomenou výškovku a směrovku, ale do týdne to bude zpravené. Pro mne taky není Roudnice problém.