Litoměřice a okolí

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
dusi
Kontaktovat uživatele:

Litoměřice a okolí

#1 Příspěvek od dusi »

Nazdar kolegové.

Tak od prvního října začínám nepravidelné služební cesty do Litoměřic. Budu se snažit si je plánovat na konec týdne, rád bych se setkal na letišti s místními modeláři (jestli mě vemou mezi sebe).
Lítám s EPP Algolem a chystám si i nějaký elektrovětroň, pásmo 35 MHz.

Kdo jste teda z okolí a mohu se stavit kde?
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
pastor.matty

#2 Příspěvek od pastor.matty »

Ahojte, taky bych se chtěl přidat - jsem přímo z Litáku a kdyby tu byl nějaký parťák - parťačka - :idea: kdo by rád poradil a ukázal - budu za to moc vděčnej... Díky za SZ :wink:
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#3 Příspěvek od rampa_mckvak »

pastor.matty píše:Ahojte, taky bych se chtěl přidat - jsem přímo z Litáku a kdyby tu byl nějaký parťák - parťačka - :idea: kdo by rád poradil a ukázal - budu za to moc vděčnej... Díky za SZ :wink:

Zmenši si ten svůj obr obrázek - avatar.
Co neubrzdíš neukecáš.
pajjik

#4 Příspěvek od pajjik »

Ahoj, sice nejsem přímo z Litoměřic, ale mám to tam kousek, taky bych si s někým zalétal a případně něco přiučil, jsem začátečník. Létám na 35 mhz, kanál 62, mám Easycub od Multiplexu.
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Johnny »

Ahoj všichni, jsem primo z litomeric a jsem i clenem MK Terezin, mám několik modelů ale ted nějak poslední dobou nic nestíhám. Znám tu i pár kluků co tady lítaj. Nějaká místa k lítání mam na webu (kterej jsem uz taky dlouho neaktualizoval). Pokud by chtěl pomoct nějakej začatečník tak bych to taky nejspíš zvládnul. ;-)
Don't drink and drive, smoke and fly.
pajjik

#6 Příspěvek od pajjik »

Co se takhle domluvit na nějakým konkrétním čase a dni a zajít zalítat, dokud je ještě alespoň trošku počasí. Já lítám v okolí Polep, když jsou na polích ještě plodiny, tak na pole, dá se tu ještě lítat na soukromém letišti pro ultralajty a jednou jsem byl v Roudnici na letišti. Není problém dojet do Ltm.
dusi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od dusi »

pajjik píše:Co se takhle domluvit na nějakým konkrétním čase a dni a zajít zalítat, dokud je ještě alespoň trošku počasí. Já lítám v okolí Polep, když jsou na polích ještě plodiny, tak na pole, dá se tu ještě lítat na soukromém letišti pro ultralajty a jednou jsem byl v Roudnici na letišti. Není problém dojet do Ltm.

Já se pohybuji spíš u Roudnice.
Příští cestu mám v úterý 3.11., ale v poledne jedu do Jablonného v P. a odpoledne hned zase zpátky domů, takže příští termím dám vědět.
Dojet v okolí kamkoli není problém.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
pajjik

#8 Příspěvek od pajjik »

3. 11. jsem zrovna v práci a ani bych neměl letadlo letu schopné. Jsem byl včera na návštěvě v Mimoni, vzal jsem vše s sebou, že si zalétám v Hradčanech na letišti, přítelkyni jsem vzal bugynu aby se nenudila, vyndávám si vše s auta na dráhu, že si to zkompletuji a najednou mi buggyna přejela ocas, tak mám ulomenou výškovku a směrovku, ale do týdne to bude zpravené. Pro mne taky není Roudnice problém.
pajjik

#9 Příspěvek od pajjik »

Už mám stroj spravenej, tak až počasí dovolí může jít někdy zalítat.
smallgod
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od smallgod »

Většina Modelářů z Litoměřice se schází nad Miřejovicema, jestli budeš mít zájem přijít, pošli mi tel. číslo, a až půjdem lítat dáme ti vědět.
pajjik

#11 Příspěvek od pajjik »

Rád si půjdu s váma zalítat. Můj tel. 721742255.
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Johnny »

Ahoj zejtra se otvira sezona nad mirejovicema.. prej je to domluveny okolo 13.hodiny..
Don't drink and drive, smoke and fly.
pajjik

#13 Příspěvek od pajjik »

Zastavil bych se, ale bohužel jsem nebyl doma.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“