vyhořel regl na TREX 500
To je blbost, governor se uplatní nejen u 3D. Díky konstantním otáčkám má třeba i gyro mnohem snažší práci. Naopak 3D piloti spíše preferují klasické "křivkování".Mikelo píše:Pokud nevyžaduješ governor, já stejně tvrdím že kromě brutálního 3D nemá žádný přínos, tak klidně nech Turnigy Plush 80A ať příjde. Ve dvou 450 kvedlačkách mám 60A s plnou spokojeností. 80A má na 6článek trochu rezervu, neměl bych strach.
Logo 500 VBar, nano CPX
Dobré regulátory jsou C. Creations Phoenix zvlášt ta nová řada ICE
http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdu ... cislo=1219
http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdu ... cislo=1219
raging píše:I s vama dvema vim o ctyrech vyhorelych reglech na petistovce.
Jedno mate vsichni ctyri spolecne,litate governorze by
JJ, lítám na governor režim, tehdy jsem jej měl otevřený dokonce na 90%.
Teď tam mám pořád origo régl Align, ale motor Scorpion, régl otevřený na 70% a po roce vše ok, ani se nehřeje.
Motor po tom požáru byl doslova speklý dohromady - neotočil jsem jej ani násilým ve svěráku.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Mikelo píše:S tou prací gyra to není ani zdaleka tak jednoznačné) Často je to právě naopak.
Mohl bys to nějak objasnit? Proč má gyro často jednodušší práci srovnávat odchylky ocasu od požadované polohy když otáčky rotoru ( a tím i vrtulky) nejsou konstantní. Tvé tvrzení by v konečném důsledku mohlo znamenat že čím více se mění otáčky na rotoru, tím lépe gyro drží ? A tomu teda nerozumím.
2lizard píše:raging píše:I s vama dvema vim o ctyrech vyhorelych reglech na petistovce.
Jedno mate vsichni ctyri spolecne,litate governorze by
JJ, lítám na governor režim, tehdy jsem jej měl otevřený dokonce na 90%.
Teď tam mám pořád origo régl Align, ale motor Scorpion, régl otevřený na 70% a po roce vše ok, ani se nehřeje.
Motor po tom požáru byl doslova speklý dohromady - neotočil jsem jej ani násilým ve svěráku.
To by potom spíš vypadalo na mizerné motory (originál Align). Já měl governor omezený na 80% a je pravdou, že po cca 6 minutách byl regl nejteplejší - ale dal se na měm udržet prst. Motor byl jen vlažný, baterky taky. Jestli to odskákal taky motor, nevím - uvidím, až mi přijde nový regl.
Bývalo: ALIGN T-REX 500 ESP 3G, DX7, Phoenix RC
Nejlepší věci na světě nejsou věci.
Nejlepší věci na světě nejsou věci.
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
Znamemu na minititanovi vyhorel motor i regl.Pricina byla zrejme zjistena,mozna ze ne,nevi se.Ale na original motoru na rotacnim plasti je cervik ktery zajistuje plast a bohuzel byl povolen ne zase tak moc ale v ruce se dal pekne protocit.
Bylo mu stale divne ze heli leta obycejny vis a zniceho nic ztraci vykon,pristal a znova vis a opet to same.Po nejake dobe se to spravilo.Byl nazoru ze aku jde do kytek,ovsem nasadil novy aku a to same az jednoho dne start vis ztrata vykonu pomalu na nulo pristani a jak jiz nekdo zminil kour a ohen z motoru.Odnesl to i regl vyzkouseno na jinem menecenem motoru.
No koupil vse opet original a opravdu i na novem motoru zajisteni plaste nic moc,takze loctite a zatahnul na bizona od te doby je to v pohode.
Bylo mu stale divne ze heli leta obycejny vis a zniceho nic ztraci vykon,pristal a znova vis a opet to same.Po nejake dobe se to spravilo.Byl nazoru ze aku jde do kytek,ovsem nasadil novy aku a to same az jednoho dne start vis ztrata vykonu pomalu na nulo pristani a jak jiz nekdo zminil kour a ohen z motoru.Odnesl to i regl vyzkouseno na jinem menecenem motoru.
No koupil vse opet original a opravdu i na novem motoru zajisteni plaste nic moc,takze loctite a zatahnul na bizona od te doby je to v pohode.