Máš prohozený kolektiv a plyn. Kolektiv (knob) namapuj na první kanál a plyn dej na ten permanentně puštěný kanál. Takhle sis z toho udělal helinu s fixním úhlem listů=/
Ten návod mi příjde divný. On by fungoval kdyby jelo minimálně 5 kanálů, ale mně jedou přes emulátor jen 4, plus ty dva co jsou přes klávesové zkratky a mají jen 2 polohy.
Cenu účtují bex DPH což je 169 $ a doprava 39$ což je stále supr cena. Nevím ovšem jak je to se clem.
Tam je blbý že je furt nemaj, i přijímače dsm2. Pak naskladněj a behem pár dnů je to pryč. Jedině předobjednat, ale přoprav se i na dlouhý čekání. Jinak cena je super a shop bez problémů, mám tam 17 odeslanejch objednávek a všechno v poho...
EDIT: Clo bys platit neměl.
Nyní na skaldě není - BK
Naposledy upravil(a) gamer007 dne úte 15.09.2009 22:18, celkem upraveno 1 x.
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS Futaba T8FG,GT3C
Díky pánové, budu to sledovat.
Zatím mají status skladu: BK
Ačkoli mi angličtina nedělá problém, tak nevím co ta zkratka znamená, ale to že je mají skladem asi těžko. Takže počkám.
Jinak s tím předobjednáním to je tak, že se cáluje předem? Nebo až když to skutečně odešlou? Nevíte?
Jinak trochu off topic. Lze tu DX6 propojit s PC a používat i jako ovladač k simu?
ano Borisi jde to přehodit pry nic složiteho kolega ( amps ) mně řikal osobně že mu to dělaly v kramě za hodinku to bylo skus mu napsat sam sem to nedělal teda ale ten mod 4 mně nějak nesedi nemyslil jsi mod2
baris píše:Potřebuji poradit.Lze předělat DX6i z modu4 na mod1, jde jen vlastně o přehození kniplů. Zkoušel to někdo?
ja jsem si sam prehazoval mod1 na mod3 (smerovku s kridylkama )
nic sloyitzho to neni, klidne to rozmontuj ( jak je popsano i v navodu ) a koukni se, jak to tam uvnitr vypada .... pak hned uvidis jak je to jednoduchy
JJ už to mám přehozený chvili jsem do toho čuměl a zjistil jak je to vse zapojeno a pak jsem to překopal jen jsem upravil délku kabelů k potenciometrům a bylo to. Dííík za rady.
Zdarec
muze mne nekdo dat dusevni utechu . Na me dx 6i se mne zacal sr..... jeden trym za druhym .Pred tydnem mi dosla z opravy od pana Hnizdila kde se jaksi zasekla na dlouhych 6 tydnu a ted to vsechno znovu asi ji prodam