lakotamm píše:Náhodou mám flash 5sx a samokrídlo. Nastavil si mix? Popíš ako sa to chová pri pritiahnutí, potlačení a točení. Vyriešiť to na 100% pôjde
mix, elevon, jsem pouze přepl na on, dále jsem s tím nedělal nic, teda dělal, ale bezvýsledně
lakotamm píše:Náhodou mám flash 5sx a samokrídlo. Nastavil si mix? Popíš ako sa to chová pri pritiahnutí, potlačení a točení. Vyriešiť to na 100% pôjde
finč píše:lakotamm píše:Náhodou mám flash 5sx a samokrídlo. Nastavil si mix? Popíš ako sa to chová pri pritiahnutí, potlačení a točení. Vyriešiť to na 100% pôjde
mix, elevon, jsem pouze přepl na on, dále jsem s tím nedělal nic, teda dělal, ale bezvýsledněpři přitáhnutí výškovky dou obě serva správně, při potáhnutí kniplu na křidýlka doprava de pravé křidélko dolu, místo nahoru. Kdyby něco mužu to natočit
Nakadah píše:EPA opacne neda to jenom nastavuje vychylky v jednom ci druhem smeru 0-125%Reverz to akorat cele rozhodi naopak. Pred chvili sem to tady zkousel.
finc> zvol si model ve vysilaci, vypni, zapni s EDIT (UP+DOWN), najed si RST AL a cut/save potvrd - smazes nastaveni a zacnes odznovu
Pak down na elenon, cut/save zmen na ON, vypnout a zapnout.
Reverzy nech jak jsou, vyzkousej. Me chodila naopak "vyskovka" ale "kridelka" chodila dobre. Reverzi obou kanalu sem sice zmenil "vyskovku" dobre ale "kridelka" chodila naopak. Takze reverzy zrusit u kanalu 1 a 2 na NOR a prehod serva mezi sebou. To co bylo na kanalu 1 dej do kanalu 2 a naopak.
Pak uz mi to slape. Vic s timhle vysilacem nevyšpekuluješ. Nak
Nakadah píše:EPA opacne neda to jenom nastavuje vychylky v jednom ci druhem smeru 0-125%Reverz to akorat cele rozhodi naopak. Pred chvili sem to tady zkousel.
finc> zvol si model ve vysilaci, vypni, zapni s EDIT (UP+DOWN), najed si RST AL a cut/save potvrd - smazes nastaveni a zacnes odznovu
Reverzy nech jak jsou, vyzkousej. Me chodila naopak "vyskovka" ale "kridelka" chodila dobre. Reverzi obou kanalu sem sice zmenil "vyskovku" dobre ale "kridelka" chodila naopak. Takze reverzy zrusit u kanalu 1 a 2 na NOR a prehod serva mezi sebou. To co bylo na kanalu 1 dej do kanalu 2 a naopak.
finč píše:Nakadah píše:EPA opacne neda to jenom nastavuje vychylky v jednom ci druhem smeru 0-125%Reverz to akorat cele rozhodi naopak. Pred chvili sem to tady zkousel.
je možný, že mi to pořád nejde? už fakt nevim, nemuže to bejt přijímačem? mám přijímač HFS-05MS
Nakadah píše:A ja HFS-04MG a HFS-06MT - u obou to pracuje. Serva jinak v jednotlivych kanalech chodi bez mixu dobre na obe strany? Pokud ano tak je spis problem ve vysilaci...Nak
finč píše:Nakadah píše:A ja HFS-04MG a HFS-06MT - u obou to pracuje. Serva jinak v jednotlivych kanalech chodi bez mixu dobre na obe strany? Pokud ano tak je spis problem ve vysilaci...Nak
serva normálně dou, na obě strany, makaj jak majasi to teda bude vysílač
to je docela fajn no, zkusim to na kamošově, jinak diky moc za trpělivost