mig 480 Race + prevodovka pre Easy Glider Electro od MPX?
EG a python 100
Tak jsem si byl konečně před týdnem zalítat s nově osazeným EG - šoupnul jsem tam python 100 a vrtule je aeronout 9,5x5. Lítá to fakt super a řekl bych že to má i větší výdrž než původní motor s převodovkou. Zkoušel jste tam někdo dávat ještě jinej stříďák?
QudrocopterX - MultiWii 2.1, Mustang P51, DX6i
matware píše:Tak to ti bude vpohohodě stoupat pod 45 stupnema. S jedním člověkem jsem už o tom mluvil a ten stím měl vlastní zkušenost. Aspoň si stím pěkně zablbneš
a uz s tim blbnu ted - mam tam Graupner Speed 480, planetu MP-JET a sklopku CAM 280/200 - stoupam vic jak pod 45°.....na stridaka do EG asi prdim, to bych musel viset.....
HERRI píše:matware píše:Tak to ti bude vpohohodě stoupat pod 45 stupnema. S jedním člověkem jsem už o tom mluvil a ten stím měl vlastní zkušenost. Aspoň si stím pěkně zablbneš
a uz s tim blbnu ted - mam tam Graupner Speed 480, planetu MP-JET a sklopku CAM 280/200 - stoupam vic jak pod 45°.....na stridaka do EG asi prdim, to bych musel viset.....
A musel si na tu planetovku nejak upravovat predek ? Nebo tam pasuje ? Zajimalo by me jak to vypada a kolik ten celej pohon stal ...
Easy Glider Electric
Super Zoom 4D
Super Zoom 4D
HERRI píše:matware píše:Tak to ti bude vpohohodě stoupat pod 45 stupnema. S jedním člověkem jsem už o tom mluvil a ten stím měl vlastní zkušenost. Aspoň si stím pěkně zablbneš
Planetka MP Jet - cca 450 Kč
Speed 480 - cca 180 - 260 Kč podle typu, u některých až 500 Kč
Není za tu cenu levnější a efektivnější dát tam stříďák? Třeba Python od Čemecha nebo nějaký od MontyModel.com.
eset píše:HERRI píše:matware píše:Tak to ti bude vpohohodě stoupat pod 45 stupnema. S jedním člověkem jsem už o tom mluvil a ten stím měl vlastní zkušenost. Aspoň si stím pěkně zablbneš
A musel si na tu planetovku nejak upravovat predek ? Nebo tam pasuje ? Zajimalo by me jak to vypada a kolik ten celej pohon stal ...
Jo jeste by me zajimalo jakej to ma odber. Stacil by regl Jes 012 (12A) ??
Easy Glider Electric
Super Zoom 4D
Super Zoom 4D
eset píše:eset píše:HERRI píše:matware píše:Tak to ti bude vpohohodě stoupat pod 45 stupnema. S jedním člověkem jsem už o tom mluvil a ten stím měl vlastní zkušenost. Aspoň si stím pěkně zablbneš
Jo jeste by me zajimalo jakej to ma odber. Stacil by regl Jes 012 (12A) ??
jasny ze muj pohon je za normalnich okolnosti (jako kupovat vse nove za bezne ceny) hovadina - ja ovsem sehnal motor 480 (je to Sagani Japan normalne za 500,-) i s planetou za velice slusny peniz (bylo to asi 5x letane) a rengl se mi valel doma, jinak bych do teto sestavy nikdy nesel...Predek trupu je samozrejme upravovan - mam tam vytvorenou prepazku ze 2 preklizek a vnitrek predku je nakonec prelaminovan skel. tkaninou - jinak by se motor asi vyrval z trupu. 12A regulator rozhodne nestaci chce to min. 20A - ja pouzivam JES 030...Japonskej SPEED je sice vykonem trochu jinde nez bezny plechovky ale odberem taky....
muj pohon v EG v souhrnu :
planeta MP-JET 3.8 :1 ....MOC 450,-
motor Graupner SPEED 480 Japan ...MOC 499,-
listy Graupner CAM Folding Prop 280/200 + kuzel MP-JET Super Cool....350,-
rengl JETI JES 030....950,-
Lipol 3S/2200 mAh .....
- z tohodle jasne vyplyva ze pokud se vam to nevali doma v supliku tak kupte 200W stridak a upravte EG na tento pohon. Trup doporucuju vyztuzit pateri z ulh. trubky - oc. plochy se pekne klepou na plnej kotel
Cau, mam tyden EG a lehce bojuji s nastavenim kridelek. EG zataci kridylkama slusne a bez problemu, akorat kdyz chci dat vykrut tak to dopadne docela blbe. Prvnich 90stupnu naklon je OK, ale dale se EG stoci cumalem dolu a dale na zada a dokonceni vykrutu je prakticky uz jen primy padem kolmo dolu. Zkousel sem to i pri plne rychlosti s motorem a to same. Mam nejak blbe nastavenou diferenciaci vychylek? Nahoru mam samozrejme vice nez dolu, presne zmereny na mm to nemam. Co doporucujete? jake vychcylky nahoru a dolu? Mozna by to chtelo aby se na to kouknul nejaky zkuseny modelar. Nejste nekdo z Prahy a nelitate na Tocne nebo v okoli P4? Dik moc
D.
D.
Dawit píše:Cau, mam tyden EG a lehce bojuji s nastavenim kridelek. EG zataci kridylkama slusne a bez problemu, akorat kdyz chci dat vykrut tak to dopadne docela blbe. Prvnich 90stupnu naklon je OK, ale dale se EG stoci cumalem dolu a dale na zada a dokonceni vykrutu je prakticky uz jen primy padem kolmo dolu. Zkousel sem to i pri plne rychlosti s motorem a to same. Mam nejak blbe nastavenou diferenciaci vychylek? Nahoru mam samozrejme vice nez dolu, presne zmereny na mm to nemam. Co doporucujete? jake vychcylky nahoru a dolu? Mozna by to chtelo aby se na to kouknul nejaky zkuseny modelar. Nejste nekdo z Prahy a nelitate na Tocne nebo v okoli P4? Dik moc
D.
A pracujes pri tom vykrutu s vyskovkou ?
Easy Glider Electric
Super Zoom 4D
Super Zoom 4D