fx-18

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
dynty

fx-18

#1 Příspěvek od dynty »

prosim vas muze mi nekdo poradit poridil jsem si to to radio a chci si udelat zhasinani motoru a nejak jsem na to neprisel jeste , respektive mi prijde jako kdybych tam nemel pridelanej spinac mam tam namontovany linear a zkousel jsem predni i zadni a ono poradni jako kdyby tam nebyl prosim poradte mi dekuzji mam to zapojene snad dobre je to orifinyla a je to na 5 dik
koko
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od koko »

Mam ji, ale tvymu zmatenymu dotazu moc nerozumim. Mas ceskej navod? Linear musis mit spravne naprogramovanej. Napr. pokud se nepletu pro rezim Acro je linear na 6 kanalu a pro Glide je na 5 atd. Precti si to. Ale na tohle bych asi pouzil spinac - jen hadam. Spalovaky nelitam. Spinac si samozrejme jednoduse doplnis za par korun.
vlasta

#3 Příspěvek od vlasta »

Lítám s FX - 14 dlouho k plné spokojenosti, ale už jen elektry. Podívej se na český návod ( na FX-18 je co se týka ovládání motoru je stejný).
Mám pocit, že to nastavení tam je. Mrknu i na ten svůj
dynty

#4 Příspěvek od dynty »

jo navod jsem jsi procetl ale jeste ne cely ale zkousim to normalne jsem zapojil linar do 5 a dal v menu cutt na zhasinani motoru tak jsi nastavim procenta a pak to zapnu , misto inh mi naskoci off a kdys hejbu s linearem porad nic aby tam naskocilo neco jineho je tam porad off
dynty

#5 Příspěvek od dynty »

tak vam moc diky uz jsem to vyresil dekuji priste naschle
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“