nesmí to házet moc rychle a házet lopasyJezevec píše:TO chceš říct, že celý letadlo slepuješ oboustranou lepící páskou? Tak to ti rozhodně držet nebude, pokud se to rozletí, tak se to za letu rozpadne
Vrtulník nebo letadlo?
jeeee tak jinak na tom modylku je na plochach ktery se mal slepit takova hneda paska ktera kdyz se odlepi tak je pod tim lepici plocha (ktera lepi
) a na ni se pritiskne lepeny modul, zkousel jsem to na slepeni ocasu a drzi to docela dobre tak nevim asi by to tam nedavali kdyby to nedrzelo, ale ja jen tak pro jistotu.
no já bych oboustrance nevěřil...aa007 píše:jeeee tak jinak na tom modylku je na plochach ktery se mal slepit takova hneda paska ktera kdyz se odlepi tak je pod tim lepici plocha (ktera lepi) a na ni se pritiskne lepeny modul, zkousel jsem to na slepeni ocasu a drzi to docela dobre tak nevim asi by to tam nedavali kdyby to nedrzelo, ale ja jen tak pro jistotu.
bejt tebou tak jo, váhově to tolik nepřidá a pevnostně dost, záleží co to je za matroše ale použil bych vteřiňák + aktiváto a pokud ho nemáš a lepíš EPP nebo z čeho to je tak slabou vrstvičku purexuaa007 píše:Tak myslite ze bych tam mel neco kapnout? Mam jedine purex nebo vterinak ze supermarketu...
Tak jsem to slepil vterinakem a drzi to opravdu lip nez tou izolepou to je divny
. Jentak sem si to cvicne hodil pul metru nad zemi a lita to dobre ani to nezataci kam nema a ani to nepada na hubu jenom co je mi trochu divny, ze kdyz to pristalo a zarazilo to trochu o rantlik zahonku tak tomu vystrelila krytka kabiny
co s tim?
aa007 píše: tak tomu vystrelila krytka kabiny co s tim?
To je standard
- Marek Havel
Tak jsem poprve lital az dnes
driv nebyl cas a kdyz byl tak byl vitr... Tak s letadlem sem lital asi 1,5 hodky a je porad v celku
jenom na cumaku ma dirku da se to necim doplnit?
PS: udelal sem i loping, ale omylem
+ sem se malem srazil kdyz mi leadlo zaletelo tak, ze sem videl jsenom slunce a pak uz jenom se priblizujici siluetu
Mate nejakej tip, abych to letadlo videl i pres slunce?
PS: udelal sem i loping, ale omylem