Hurricane EP200 SE V2

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
dj_krata
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od dj_krata »

kilian píše:Zdravím, dík za předešlé odpovědi. Tak sem koupil tenhle kousek
http://flying-hobby.com/catalog/product ... ts_id=5001
Všechno složené a osazené a dokonce i šroubky zalepené. Funguje dobře. Jen dobíječka co k tomu byla odešla při prvním dobíjení a odepsala i baterky. Předtím jsem měl Walkeru 4-3b. Půl roku jsem s ní třískal o zdi a naučil se vyset ve všech směrech a lítat osmičky. Teď se peru s nastavením vysílačky a po prvním pádu se seznamuju s konstrukcí. První pád: začal se točit dokola a šel do trávy. Odešli jenom šroby v gripech. Asi se špatně načetlo gyro. Občas to dělá tak odpojím baterku a zapojím a je klid. Jakou mám dát hodnotu gyra? Jaký je rozdíl mezi + a- hodnotami gyra v chování vrtulníku? Při vypnutém ocas cuká. Když prudce přidám na kolektivu tak se protočí. Má to řešení? Děkuji všem kdo budou mít sílu odpovědět na moje otázky.

nevim tohle gyro moc neznam... ale vypada podobne nastavenim jako GY 401 citlivost nastav tesne pred rozkmitani ocasu pokud to zacne kmitat ze strany nastranu tak uz mas moc velkou citlivost..jinak jake mas namysli nastaveni - /+ ?,prepinace jsou jasne ,revers,digi servo nebo analog,potenciometr : limit - nastaveni maximalnich vychylek na obe strany , dealy -rychlost reakce gyra v závislosti na rychlosti serva pokud mas nake vysokorychlostni servo tak nastav 0 teda takhle to aspon teda mam u GY 401 se servem S9254
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
kilian

#62 Příspěvek od kilian »

Myslel jsem ve vysílačce. Mám futuba 6ex. gyro je pod motorem a není na něho vydět. Kouknu na to. Sem ani nevěděl že se nastavuje přímo na krabičce. Dík
dj_krata
Kontaktovat uživatele:

gyro

#63 Příspěvek od dj_krata »

[quote="kilian"]Myslel jsem ve vysílačce. Mám futuba 6ex. gyro je pod motorem a není na něho vydět. Kouknu na to. Sem ani nevěděl že se nastavuje přímo na krabičce. Dík[/quote

hodnota ve vysilacce by mela byt 0-50 je rezim normal a od 50-100 heading lock

nastav tak 72 a uvidis pokud nebude kmitat ocas tak klidne jeste pridavej.(optimalni nastaveni bych videl mezi 70-80 % hodnoty na vysilacce.jinak mechanickej stred mas nastaven(strih vrtulky) pokud ne zapni gyro do normal rezimu dej hodnotu tak 20% zavis a pokud se heli nekam otaci tak soupej servem po trubce do te doby nez v tomto rezimu nebude nikam utikat ocas pak prepni do heading lock a zvedej citlivost gyra nez ti zacne kmitat ocas.... :D

PS:jinak hodnota 72% ve vysilaci se nerovna 72% citlivosti gyra
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
kilian

#64 Příspěvek od kilian »

Dík, zkusím
kilian

#65 Příspěvek od kilian »

Kde kupujete náhradní díly?
jirka_d

#66 Příspěvek od jirka_d »

Hlavně tady
http://flying-hobby.com/catalog/index.php?cPath=3_5_8
U nás je taky jeden e-shop, ale tam mi visí objednávka skoro měsíc a nic se neděje
prochel
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od prochel »

kilian píše:Kde kupujete náhradní díly?
já kupuji na www.flying-hobby.com nebo http://www.infinity-hobby.com/main/inde ... 22d4e59aa4 a nebo tady http://www.fast-lad.co.uk/store/index.p ... 1949a2f349
ve všech obchodech bez problémů a ten s Andglie do tří dnů doma :D
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Ladul »

Tak to vypada ze sem s rejzozroutama zdarne vyresil muj problem a poslou mi co soudruzce v tovarne upadlo misto do krabice asi na zem :) Ale chtel sem se optat co ten Governor chodi to nebo je to ztrata casu to vubec zkouset ?A jak dlouho tak litatet na 800 baterky , takove klidnejsi poletanicko, abych vedel od ceho se tak muzu odrazit :)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Rici

#69 Příspěvek od Rici »

Governor mě taky zajímá - zkoušel jsem jej a přišlo mi, že to celkem funguje, ale někdo tu psal "govík nepoužívat". K baterkám - mám Hyperiony 850 a lítám 4:20 (žádná velká divočina, jen přemety a souvraty).
prochel
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od prochel »

Ladul píše:Tak to vypada ze sem s rejzozroutama zdarne vyresil muj problem a poslou mi co soudruzce v tovarne upadlo misto do krabice asi na zem :) Ale chtel sem se optat co ten Governor chodi to nebo je to ztrata casu to vubec zkouset ?A jak dlouho tak litatet na 800 baterky , takove klidnejsi poletanicko, abych vedel od ceho se tak muzu odrazit :)
regl jsem nechal orig nastaven, governor vypnutej, letový čas 5min ,
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Ladul »

Diky diky

A ja muzu pridat postreh ze kabinky z HC (T250) Sednou jak prdel na hrnec :D
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
kilian

#72 Příspěvek od kilian »

Dobrý den pánové, konce antény přijímače(2,4GHz) můžou být připevněny ke konstrukci nebo musí trčet do prostoru? Gyro když přelepím vhůru nohama načte si samo novou pozici? Děkuji za odpovědi.
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Ladul »

Antenky bych nechal trcet. S tim gyrem asi bude zalezet na typu treba Futaba 401 nabo Assan 410 fungujou vzhuru nohama bez problemu (z vlastni zkusenosti)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
kilian

#74 Příspěvek od kilian »

Gyro je GU210
kilian

#75 Příspěvek od kilian »

zalomil se mi šroubek od držáku listů. Ta trubička je zajištěna tyčinkou a nemůžu ji vytáhnout. Nemáte někdo radu jak na to. Dík
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“