kilian píše:Zdravím, dík za předešlé odpovědi. Tak sem koupil tenhle kousek
http://flying-hobby.com/catalog/product ... ts_id=5001
Všechno složené a osazené a dokonce i šroubky zalepené. Funguje dobře. Jen dobíječka co k tomu byla odešla při prvním dobíjení a odepsala i baterky. Předtím jsem měl Walkeru 4-3b. Půl roku jsem s ní třískal o zdi a naučil se vyset ve všech směrech a lítat osmičky. Teď se peru s nastavením vysílačky a po prvním pádu se seznamuju s konstrukcí. První pád: začal se točit dokola a šel do trávy. Odešli jenom šroby v gripech. Asi se špatně načetlo gyro. Občas to dělá tak odpojím baterku a zapojím a je klid. Jakou mám dát hodnotu gyra? Jaký je rozdíl mezi + a- hodnotami gyra v chování vrtulníku? Při vypnutém ocas cuká. Když prudce přidám na kolektivu tak se protočí. Má to řešení? Děkuji všem kdo budou mít sílu odpovědět na moje otázky.
nevim tohle gyro moc neznam... ale vypada podobne nastavenim jako GY 401 citlivost nastav tesne pred rozkmitani ocasu pokud to zacne kmitat ze strany nastranu tak uz mas moc velkou citlivost..jinak jake mas namysli nastaveni - /+ ?,prepinace jsou jasne ,revers,digi servo nebo analog,potenciometr : limit - nastaveni maximalnich vychylek na obe strany , dealy -rychlost reakce gyra v závislosti na rychlosti serva pokud mas nake vysokorychlostni servo tak nastav 0 teda takhle to aspon teda mam u GY 401 se servem S9254