2lizard píše:freddix píše:Můžu jen takovou rychlou odbočku? Vždyť já se ještě pomalu nesetkal s kritikou T-Rexe 450 PRO

To je pomalu neslýchané, ale jsem jenom rád, že jsem opravdu dobře koupil

Kritiku k němu mám - při ustavičném nasazování a sundavání kabinky mi na ni prasknul lak.
Pak mi velmi vadí ty šroubky s křížovou hlavou.
Montáž také nic moc - serva ejdou sundat po jednom. Nedastanu se k pastorku a ukotvení motoru aniž bych před tím nesundal ten velkej plast na předku - ale holt jsem zhýčkanej rexem500.
Nu a obecná hrůza Alignu - ibusové šroubky s mělkou hlavou - velmi rychle se "vyšmajdají" i přes použití velmi kvalitního nářadí.
Jo to nasazování kabinky... svatá pravda

taky mi to moc nejde(zavazí i kabely od baterky). Když přemýšlím nad servama, tak mě teda sundat po jednom jdou

Nepostupoval jsem přesně podle orig návodu, ale stačí vyšroubovat jen ten vrchní kovový díl, spodní tam nechat. A pak můžu po jednom.
Se sundávání motoru souhlasím, ja si při montáži musel odšrubovat i serva, abych se tam v pořádku dostal

(snad to ale nebudu moc potřebovat).
A nakonec ke šroubkům - je to můj první stroj od Alignu, ale nemůžu si stěžovat. Ale určitě na tom mají nemalý podíl HUDY
Ale přidám ještě jednu divnou věc. Nevím jestli je to pech na špatný kus, ale při šroubkování ocasu, konkrétně celé zadní časti s uhlíkovou směrovkou, ji mám celou trochu zešikma

Co ty?