Začátek heli stylem: Dx6i + Phoenix fly simulator
- liborkovar
Mas pravdu i kdyz, simulator je podle zvyku. Zalezi na tobe. Ja koupil MT 325 a vysilac a skakal jsem jak tady psali kluci. Dneska kdtybych zacinal, sel bych do nejake 500. A kdybych chtel neco plnohodnotneho a maleho sel bych do Ricca od LA Heli. Bylo by to rychlejsi a prijemnejsi. Simulator pouzivam jen kdyz je krize 
Ricco, MT {prodan}, T-Rex 450 S, T-Rex500{prodan}, Sniper V2, Shuttle Plus+2 30, Raptor 50, Spectrum Dx6i {prodano}, Spectrum Dx7
Já ti mohu podle mých zkušeností doporučit jak sim Phoenix tak T-rexe 450 Pro Super Combo. Po pár padech ze záčátku (ještě než jsem si pořídil sim) je to skutečně spolehlivý a kvalitní helistroj.
Na simu sice taky nelítám pořád, ale pro vyzkoušení nějakého nového kousku je to věc k nezaplacení. Ted trénuju osmičky a na simu jsem si aspoń vyzkoušel jak správně páčkovat. Ono zkoušet to hned na ostro s vrtasem se mi nevyplatilo a celkem se to i prodraží
Kupoval jsem ho na www.helimania.cz, ale spíš ti doporučuji www.heliservis.eu (krtek) má jak bych to řekl takový osobnější přístup k zákazníkovi a hlavně ti poradí a neprodá co je zrovna nejdražší.
Na simu sice taky nelítám pořád, ale pro vyzkoušení nějakého nového kousku je to věc k nezaplacení. Ted trénuju osmičky a na simu jsem si aspoń vyzkoušel jak správně páčkovat. Ono zkoušet to hned na ostro s vrtasem se mi nevyplatilo a celkem se to i prodraží
Kupoval jsem ho na www.helimania.cz, ale spíš ti doporučuji www.heliservis.eu (krtek) má jak bych to řekl takový osobnější přístup k zákazníkovi a hlavně ti poradí a neprodá co je zrovna nejdražší.
Kestrel 500, T-REX 450 PRO
Spektrum DX6i
Spektrum DX6i
juzzek píše:ale spíš ti doporučuji www.heliservis.eu (krtek) má jak bych to řekl takový osobnější přístup k zákazníkovi a hlavně ti poradí a neprodá co je zrovna nejdražší.
Naprostý souhlas - nejen osobní, ale osobitý přístup. Hlavně nabízí co má sám vyzkoušené a krom toho všeho dá spoustu rad k nezaplacení. Vždy se k němu velmi rád vracím.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
- Danminator
Díky za podporu.
Já to zatím vidím tak, že objednám vysílač a simulator. Finance by na heli byly, ale mám rád nějakou rezervu a radši chvíli s pravým strojem ještě počkám. Zrovna dneska mi odešla grafická karta v pc, takže rezerva je mizerná.
I když možná to nakonec nevydržím a stroj bych koupil. Ale asi bych se snažil o t-rexe z druhé ruky.
Já to zatím vidím tak, že objednám vysílač a simulator. Finance by na heli byly, ale mám rád nějakou rezervu a radši chvíli s pravým strojem ještě počkám. Zrovna dneska mi odešla grafická karta v pc, takže rezerva je mizerná.
I když možná to nakonec nevydržím a stroj bych koupil. Ale asi bych se snažil o t-rexe z druhé ruky.
Danminator píše:Díky za podporu.![]()
Myslim si ze tvoje cesta je vice nezli spravna. Ja zacal Blade CX3 (hracka s vrtulnikem/jednorotorem to ma pramalo spolecneho ) tu jsem i tak nezcetnekrat roztriskal, pak jsem presel na blade 400 3d ( chyba, mel jsem si nechat poradit a koupit minititatn nebo trex450). + Phoenix RC. Takze ted litam hlavne na simu + dx6i a poskakuju s bladem.