Flash epp - vyztuzeni

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

#136 Příspěvek od JMalik »

gituna píše:
JMalik píše:. Končilo se někde na 40cm

Já opravdu nechci někomu dělat problém, ale pokud někdo létá i s EPP, tak si musí přece uvědomit o čem se tu mluví. Prosím o odpověď soudného a zkušeného letce. To přece nemůže nikdo myslet vážně. Pokud to ovšem není v tělocvičně a neklouže se po zemi. Pánové, trocha soudnosti by vám slušela. Změřte si své mrdolety. A uvidíte sami, že na toto nemáte. Kromě několika jedinců(místních). Prosím.

Tak dobře, nepamatuji si tu výšku přesně na cm. Podlétl to Speedy (nic společného s nickem tady - a další dva, tři..). Trvám na těch cca 40cm. Dvakrát, třikrát jsem se tam nevešel, chtěl jsem ty dva body. Úplně mě vyřešili. Utrhnul jsem tu směrovku, Speedy sundal podvozek a předvedl mi jak se to má létat.
Ocenil jsem to, sklopil uši a odpochodoval na pivo.

Chceš dodat jejich názory ? (nevím jaký máš o mě úsudek, ale nemám zapotřebí slintat. Pokud přesto budeš vyžadovat důkazní řízení, myslím, že to zvládnu. Samozřejmě potom budu očekávat, že zaboříš čumák do písku - nic ve zlém)
Jiří Kolář-BAN2

#137 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Že to umí někdo s halovkou bez podvozku, tomu bych věřil. Ale rozhodně nevěřím, že jsi šel s Jakem, který má cca 36 cm, pod šňůru, která je 40cm nad zemí. Pokud ano, prosil bych to řízení, důkazní. Pokud to zvládneš,zabořím čumák do země. Jaka mám a vím jak létá. A můžu si ho změřit. Takže vím, o čem píšu. Pokud opravdu umíš rozhodit 4 cm na dva kusy ,nahoru a dolů, nemám co dodat. Jen by mě mrzelo, kdyby si to vzal za své někdo, kdo má nyní WH, EG, ES a hledá modly. To by byl pro ně průser.

Tím ovšem nevylučuji, že u vás halovkáři jsou. U nás o žádném nevím. A při představě, že by to zkoušeli někteří příznivci Mánie u nás, mě obchází děs a hrůza. EPPáky tam moc vidět není. Spíše hornoplochy. A z těch jde někdy strach.Dál to nemá cenu rozebírat. Možná dobrá parta, ale systém žádný. Řízený chaos.

Ještě mi napiš jestli jste létali na trávě nebo na něčem jiném. Pokud můžeš, co nejrychleji. Abych mohl odpovědět. :lol: :lol: :lol:
JMalik

#138 Příspěvek od JMalik »

Teď navečer jsem se zastavil na chvíli na létání u nás na letišti. První, co jsem ověřoval byla ta podlétaná výška, potom kdo to podletěl po mě. Tak nějak to docela souhlasí,( halovkám dali koeficient),ten kdo sundal podvozek měl dvouplocha EPP, YAK musí být trochu natažený- potlačený na zádech (můj případ), abych to vůbec zkusil podletět na menší rychlosti. (opravdoví piloti - honzaS.....) by to určitě zkusili na rychlosti a pobili nás na kaši. Takže bych zkusil závěr - věříš tomu = konec. Ty důkazy = přestaneš rejt.
(jo , zapoměl jsem na otázku - bylo to na čerstvě sestříhané trávě )
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Vigo »

Koukám že řešíte i vzpěry mezi VOP a SOP. Můj YAK viz galerie přibral kompletně pouhé 2g což považuji za zanedbatelné. Změna k lepšímu je trochu ve visu ale hlavně ve směrovkové zatáčce. Dají se stím létat parádní smyky a to bez výztuh šlo blbě.
JMalik

#140 Příspěvek od JMalik »

Vigo píše:Koukám že řešíte i vzpěry mezi VOP a SOP. Můj YAK viz galerie přibral kompletně pouhé 2g což považuji za zanedbatelné. Změna k lepšímu je trochu ve visu ale hlavně ve směrovkové zatáčce. Dají se stím létat parádní smyky a to bez výztuh šlo blbě.

Je dobré je tam dát hned. Přesto, že jsou to 2g, je to na dlouhé páce a potom musíš dost přesouvat aku.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od gamer007 »

Už jsem tam ty vzpěry taky dal a myslím že je to fakt znát. Hlavně v těch zatáčkách a visu jak píše Vigo. Navíc jsem s tím zafixoval těď už rovnou VOP :lol:

Koněčně můžu říct že mi Flash lítá krásně rovně a to jak nahoru tak dolu i na zádech.....
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“