jde z řady 400 stejnosmerneho motoru vyndat-vymenit hřídelka? po 3 letech asi se mi zvohla a to mam uz druhy motor..
plech 400-ka - hřídel
plech 400-ka - hřídel
zdravim,
jde z řady 400 stejnosmerneho motoru vyndat-vymenit hřídelka? po 3 letech asi se mi zvohla a to mam uz druhy motor..
. je to tak caste, že se tak lehce zohyba? nemohl by mi unasec s gumickou?...diky
Nakadah píše:Gumickovy unasec by pomohl, jinak ty hridelky se nemeni - ono to snadno a bez pripravku nejde. Nez se s tim piplat, koupil bych novy motor - tak drahy neni. To tak casto mlatis erem o zem ze ohybas furt hridelky? Nak
nevim co je porad mlatit:).. mam za sebou tak 5 startu s minimagem,ale určitě jsem ho nesoupl stremnhlav z 10m. napada me, že by to jeste mohlo byt tim, že mezi vrtuly a motorem mi zbyva furt dost mista- necelej 1cm, takže jestli to neni tim.
MINIMAG
zoom 4D - ve vystabě
zoom 4D - ve vystabě
Nevím, co by Ti zbylo z letadla po šoupnutí z 10 m kolmo dolů a nechci říci pod plynem??
Kup novou plechovku
. Nebo ještě lépe odpovídající stříďáček s reglíkem. Ale i na stříďáku se hřídelka při pádu, nebo nepovedeném přistání jaksi ohýbá. Pro jistotu dej gumičkový unašeč (cca 20,- Kč). Ušetříš i za vrtule.
Kup novou plechovku
Když je termika, lítaj i vrata od stodoly. PH
PH píše:Nevím, co by Ti zbylo z letadla po šoupnutí z 10 m kolmo dolů a nechci říci pod plynem??![]()
Kup novou plechovku. Nebo ještě lépe odpovídající stříďáček s reglíkem. Ale i na stříďáku se hřídelka při pádu, nebo nepovedeném přistání jaksi ohýbá. Pro jistotu dej gumičkový unašeč (cca 20,- Kč). Ušetříš i za vrtule.
tj prave premyslim s stridavym, kazdopadne u stridaveho jde ta hridel vymenit ne?-kdyby nahodou.. diky z rady
MINIMAG
zoom 4D - ve vystabě
zoom 4D - ve vystabě
To fochyn: Ta vzdálenost mezi unašečem a čelem motoru je příliš velká, je tam tím pádem děsná páka. Pokud to nejde jinak, zkrať hřídel (pozor ať Ti nenapadají piliny do motoru). Gumičkáč to řeší, měl jsem tam k plné spokojenosti GWS 7x3,5'' (tiše předpokládám, že to je na toho Minimaga)
To PH: Pro Minimaga (EPP) není pád střemhlav z 10m i s plynem žádný problém. Normálně to sebere a většinou to tam hned znovu hodí.
Jakub
To PH: Pro Minimaga (EPP) není pád střemhlav z 10m i s plynem žádný problém. Normálně to sebere a většinou to tam hned znovu hodí.
Jakub
jakubf píše:To fochyn: Ta vzdálenost mezi unašečem a čelem motoru je příliš velká, je tam tím pádem děsná páka. Pokud to nejde jinak, zkrať hřídel (pozor ať Ti nenapadají piliny do motoru). Gumičkáč to řeší, měl jsem tam k plné spokojenosti GWS 7x3,5'' (tiše předpokládám, že to je na toho Minimaga)
Jakub
diky za tip
MINIMAG
zoom 4D - ve vystabě
zoom 4D - ve vystabě