Pánové, Align vymyslel fakt dobrou helinu.
Se starou 450 to nemá moc společnýho a nedá se srovnat. Můžu říct, že combo verze se servy, gyrem a pohonem je povedená a velmi pěkně funkční. 3D z krabice ( pokud to člověk umí ). Za ty prachy...... Lítá a funguje to moc hezky. Jen governor u reglu zase nic.
Trex 450SE Pro Super Combo mám ji doma a jsem spokojenej. Je to můj první vrťas co umí létat i venku. Kupoval jsem ji u Krtka s kompletní výbavou. Teď trénuji a kupuji díly. Hlavně mě fascinujou točky rotoru. Tím dostat po lebce tak je po. Jen nevím proč dělaj ty vrtulky tak, že se skoro dotýkají země. Jak jsem sundal kříž tak už jsem třikrát měnil ozubená kolečka pro pohon kardanu z hlavního ozubeného kola. Po přistávání do trávy.
Quick Thunder 3ch, Apache 817 4ch na doma na učení to udržet ve vzduchu.
Trex 450SE Pro Super Combo, Spectrum DX7
Já jak přistávám, tak se mi zaboří vrtulka do trávy a už jen slyším jak lítaj ven. Je to to soukolí co je v plastovém domečku. Origo se to jmenuje Torque Tube Front Drive Gear Set H45055T. Trávu máme tak 2-3cm ale asi je nějaká hustá:-) Asi jsem na to létání jelito. Už třikrát. Asi to prodám a bude klid.
Crus píše:Já jak přistávám, tak se mi zaboří vrtulka do trávy a už jen slyším jak lítaj ven. Je to to soukolí co je v plastovém domečku. Origo se to jmenuje Torque Tube Front Drive Gear Set H45055T. Trávu máme tak 2-3cm ale asi je nějaká hustá:-) Asi jsem na to létání jelito. Už třikrát. Asi to prodám a bude klid.
Tak se sezen nejakou desku treba ze sololitu nebo z kartonove krabice a pristavej na ni. Pokud nelitam na letisti kde mame posekano ale na louce u baraku tak to tak delam. Stejne zeleny ocasy maji vsichni vrtulnikari Prodavat by to bylo skoda - jen trenuj ono se to podda.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Prodávat asi ne. Však to znáte po nehodě by to člověk rošlapal:-)
Tento víkend foukalo tak jsem nemohl trénovat. Už jsem sundal kříž a je to celkem fofr. Tak čekám na dny kdy nefouká. Chci se jet podívat na letiště u Dubečku. Až tam budou lítat nějéké helipotvory. Je mi jasné, že ze začátku budu víc padat, ale časem se to snad podá.
Dneska jsem si tenhle stroj prohližel a videl v akci. Musim řict že od pohledu je videt fakt hodně zmen ,vlastnil jsem T-rex 450 v2 a tohle je uplne o nečem jinem... Co me ale nejvic zaujalo ,že stim kamoš už po druhe švihnu a nic.. Ja sam jsem videl jeden y padu.. Prvni primo do zeme čumakem ,dal nove listy a jede se dal ... druhej pad na krovky ,sam sem to videl a normalne vubec nic stim nebylo.. otočil ho ,narovnal listy a letel dal.. a to nebylo jen nejaky polechtani.. da se to vubec zničit ??
Zničit se dá všechno Já než jsem vychytal citlivost plynu tak jsem s tím taky párkrát skončil na zemi volným pádem a standartně odešel podvozek a ozubená kolečka v plast. domečku. Ted jsem namontoval nárazuvzdorný podvozek ze staršího modelu 450 a mám klid. Hlavně už jsme se konečně naučil celkem obstojně páčkovat. Ale na to že je to můj první jednorotor jsem s ním nadmíru spokojený. Ted jen trénovat, trénovat a trénovat
ked ste s kardanom pristali do travy tak vam pokazilo prevody?
ja som sice s kardanom neletel, ale ked som startoval a pristaval na trave sice s remenovym nahonom, tak som nikdy problem nemal....travu vzdy trosku posekalo ale na helikoptere nic (a travicka bola pokosena, mohla siahat tak po stred vyrovnavacieho rotora a husta je dost)
to ze je zelena vrtulka mi nevadi...skor mi prekazaju blbe musky od ktorych po kazdom lete je zasvinena vrtula
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz