Kyosho Minium
-
hubon
- Kontaktovat uživatele:
Kyosho Minium
Zdravím , nevíte někdo kde se dají v česku sehnat tyto mikro modely od kyosha? Cessna a Citabria se u nás dá sehnat, mě se ale spíše jedná o Edge540 a Flybaby...
LINK: http://www.kyosho.com/eng/products/rc/l ... 6=&s7=&s8=
Zdar
Zkus
www.mipacar.cz
mam od nich velkou extru. I když ty "minia" nebudou mít v nabídce jsou schopný je dovézt.
V.
Zkus
www.mipacar.cz
mam od nich velkou extru. I když ty "minia" nebudou mít v nabídce jsou schopný je dovézt.
V.
Modely se prodávají i v modelářských prodejnách. Nicméně cena v Kč je výrazně větší než v Německu event. Rakousku. Osobně jsem nejvíce spokojený s Citabrií. Sehnal jsem ji u Conrada za 99 EUR. Nyní ji nabízejí za 109 EUR. Kromě obchodu se dá sehnat i na internetu - www.conrad.de
http://www1.conrad.de/scripts/wgate/zco ... avi=oben_2
Pokud jde o Edge, tek ten se teprve začne prodávat stejně jako několik dalších modelů se 4 kanály. Edge má ale pouze 3 kanály. Možným zdrojem je www.lindinger.at.
K.
http://www1.conrad.de/scripts/wgate/zco ... avi=oben_2
Pokud jde o Edge, tek ten se teprve začne prodávat stejně jako několik dalších modelů se 4 kanály. Edge má ale pouze 3 kanály. Možným zdrojem je www.lindinger.at.
K.
Citabria Minium
chtel jsem se zeptat jak tohle letadylko leta? pokud ho nekdo ma... jestli dobre nebo horsi zkusenksti? dekuju
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Tohle http://www.astramodel.cz/podrobnosti_prehled.php?kod=PKZ3580 je dost vážnej konkurent. Hlavně jde spárovat s DX6i a to si myslím šlape na paty hodně těm Japončíkům. A navíc jdou řídit výškovky, křidýlka tak i směrovka...
Co neubrzdíš neukecáš.
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
rampa_mckvak píše:Tohle http://www.astramodel.cz/podrobnosti_prehled.php?kod=PKZ3580 je dost vážnej konkurent. Hlavně jde spárovat s DX6i a to si myslím šlape na paty hodně těm Japončíkům. A navíc jdou řídit výškovky, křidýlka tak i směrovka...
Jo ten se mi taky líbí
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
-
rampa_mckvak
Tak nejdříve byl termín dodání 1. 06. 09, pak 26. 06. 09. a zase to přesunuli na 10. 07. 09. http://www.astramodel.cz/podrobnosti_prehled.php?kod=PKZ3580
Tak snad na vánoce...doufejme.
Tak snad na vánoce...doufejme.
Co neubrzdíš neukecáš.
-
murphytravex
- Kontaktovat uživatele:
Kyosho Minium Edge
Jen se kratičce podělím se zkušenostmi. Není Minium model jeden jako druhý. Kromě vzhledu se liší i chováním ve vzduchu a vyladěním dílů. Sám jich mám několik. Když jsem neměl čas jezdit vloni na letiště, tak to bylo super na večerní polétání na malé loučce za domem.
Jinak ale moje zkušenost je taková, že nejlepší je 3 kanálová Citabrie. Edge jsem musel reklamovat kvůli motoru, poslali nového ale nyní motor opět poněkolika letech rachtá a i na řízení to není úplně ono. Je moc těžký a jankovitý. I když má výkonnělší motor a když je vše OK, tak to je hodně rychlé polétání. Chováním je ale bližší piloňáku než akrobatu. 4 kanálový Piper Cherokee zase má slabý motor. Tak se tak tak plouží vzduchem.
Dejte vědět, až budete mít Suchoje zda létá lépe. Docela by mě zajímala praktická zkušenost. Na videu vypadá v letu lépe než modely od Kyosha.
Jinak většinu modelů Minium jsem viděl přímo v obchodě Pecka v hypermarketu Šestka v Praze za docela dobrou cenu. A to včetně krásného dvojplošníka.
Jinak ale moje zkušenost je taková, že nejlepší je 3 kanálová Citabrie. Edge jsem musel reklamovat kvůli motoru, poslali nového ale nyní motor opět poněkolika letech rachtá a i na řízení to není úplně ono. Je moc těžký a jankovitý. I když má výkonnělší motor a když je vše OK, tak to je hodně rychlé polétání. Chováním je ale bližší piloňáku než akrobatu. 4 kanálový Piper Cherokee zase má slabý motor. Tak se tak tak plouží vzduchem.
Dejte vědět, až budete mít Suchoje zda létá lépe. Docela by mě zajímala praktická zkušenost. Na videu vypadá v letu lépe než modely od Kyosha.
Jinak většinu modelů Minium jsem viděl přímo v obchodě Pecka v hypermarketu Šestka v Praze za docela dobrou cenu. A to včetně krásného dvojplošníka.
-
murphytravex
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kyosho Minium Edge
Já měl od Kyosho jen cessnu a létala výborně. Mám jen obavu a nejen ji, že Kyosho modely nejdou spárovat s DX kama jako modely od Parkzone.
A v tom já vidím největší problém. Nechci žádné další vysílače. Jojo nic není úplně dokonalé. Docela mě překvapil minulý příspěvek v rozdílu výkonu motorů. Vypadá to (na první pohled) jako jeden a ten samý u všech (Kyosho i Parkzone).
A v tom já vidím největší problém. Nechci žádné další vysílače. Jojo nic není úplně dokonalé. Docela mě překvapil minulý příspěvek v rozdílu výkonu motorů. Vypadá to (na první pohled) jako jeden a ten samý u všech (Kyosho i Parkzone).
Jdi do toho s vervou!
"1.stíhací peruť Ing.Jana Kašpara"
"1.stíhací peruť Ing.Jana Kašpara"
S párováním je to pravda. Kyosho má jiný systém. Mělo by jít ale napárovat více modelů na jeden vysílač, což se mi ale zatím nepovedlo. Stejně ale s modelem se nakupuje vždy i on.
Jinak létat se dá i venku za bezvětří nebo i v poměrně menší hale (tělocvičně). Do bytu řada Minium rozhodně není. Tedy pokud ten byt není velký jako tělocvična
Jinak se s tím dá létat všude, dá se to vozit v kufru auta na odreagování cestou... Krabice dobře chrání při přepravě. Na druhou stranu to hříčka větru je a rozhodně nejde o hračku. Člověk to musí umět aby si s tím vyblbnul. Také mi to nejpříjde vhodné jako první model. To chce něco většího a klidnějšího. Na druhou stranu to snese kupodivu dost ran. Díky hmotnosti. No a vrtule a osičky k motoru jsou jako náhradní díly k máni zvlášť
Jinak létat se dá i venku za bezvětří nebo i v poměrně menší hale (tělocvičně). Do bytu řada Minium rozhodně není. Tedy pokud ten byt není velký jako tělocvična
Jinak se s tím dá létat všude, dá se to vozit v kufru auta na odreagování cestou... Krabice dobře chrání při přepravě. Na druhou stranu to hříčka větru je a rozhodně nejde o hračku. Člověk to musí umět aby si s tím vyblbnul. Také mi to nejpříjde vhodné jako první model. To chce něco většího a klidnějšího. Na druhou stranu to snese kupodivu dost ran. Díky hmotnosti. No a vrtule a osičky k motoru jsou jako náhradní díly k máni zvlášť
Minium
Karel71 píše:Tak se omlovám za informaci - Edge se již vyrábí a koupil jsem jej u Pecky v obchodním domě Šestka v Praze za přijatelnou cenu - 2999,- Kč.
Přeji hezké polítání![]()
K.
Taky jsem se koukal na Minium .. ale nelíbí se mi jejich vysílač (používám Spektrum) ... trochu jsem hledal možnosti (nejdřív jsem to chtěl přestavět) ... ale pořizovačka REDBULL EDGE je cca 4500 ... takže s předělávkou by to vyšlo za 7000,-Kč ... né že bych škudlil ale to je fakt MOC .... a tak jsem si našel SUKHOI 26M ...
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... od=PKZ3580
musím říct že za 2.500,-kč je to SUPER (a je jen o trošičku větší než Minium Piper Cherokee popř. Edge)
Jinak doporučuji koupit u :
www.mipacar.cz
(jsou ochotní a spolehliví ... rád u nich nakupuji)
Yoshi.CZ
Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9