Futaba 6EX 2,4Ghz
Ozývám se ještě jednou,
moc se omlouvám, návod, ze kterýho jsem to bral, je nějakej podivnej výtvor, ale teď jsem v počítači našel origo překlad ( nevím odkud je, ale tady někde v diskusi je odkaz - zkus pohledat ). Takže je to tam na straně 18 v programování volných mixů ( píšou tam, že je možno zmixovat libovolné kanály - žádné omezení na kanál 5 jsem nenašel ). Je třeba zvolit master ( kanál 2 ), slave ( kanál 5 ), mix povolit a kanálu 5 dát 100% závislost na kanálu 2. No a eventuelní reverz kan. 5 povolit v reverzech. Snad by to jít mělo, zatím jsem u žádné Futaby na zádrhel nenarazil. Napiš, jak jsi dopad.
moc se omlouvám, návod, ze kterýho jsem to bral, je nějakej podivnej výtvor, ale teď jsem v počítači našel origo překlad ( nevím odkud je, ale tady někde v diskusi je odkaz - zkus pohledat ). Takže je to tam na straně 18 v programování volných mixů ( píšou tam, že je možno zmixovat libovolné kanály - žádné omezení na kanál 5 jsem nenašel ). Je třeba zvolit master ( kanál 2 ), slave ( kanál 5 ), mix povolit a kanálu 5 dát 100% závislost na kanálu 2. No a eventuelní reverz kan. 5 povolit v reverzech. Snad by to jít mělo, zatím jsem u žádné Futaby na zádrhel nenarazil. Napiš, jak jsi dopad.
Tak uz som to vyriesil tak, ze som nahodil do toho era Spektrum DX6i - tam to islo uplne v pohode. S tou 6EXou to bohuzial nejde. 5ty kanal namixovat sice nie je problem, ale neda sa vyradit ta funkcia podvozku, takze jedine V kablom a otocit chod jedneho serva.
Je to zvlastne, vacsina trochu vacsich akrobatov ma dve serva na vyskovku ale vyrobcovia RC suprav na to vobec nemyslia...
Je to zvlastne, vacsina trochu vacsich akrobatov ma dve serva na vyskovku ale vyrobcovia RC suprav na to vobec nemyslia...
Aha, takže to funguje, ale stále to reaguje na G přepínač, takže je nebezpečí, když se omylem přepne. No to je hold riziko některých mixů, musí se na to dávat bacha. Myslím, že strategie Futaby je taková, že FF 6ka je ještě určená spíš pro menší a jednodušší éra a vrtulníky. Když se podíváš na výrobní sortiment vysílačů, tak do čeho by pak byly určený ty složitý 12 a 14ti kanály než do velkejch maket a akrobatů. U akrobata do 2 metrů jde v pohodě na výškovku použít jedno, byť radši silnější servo.
U vysílače FF7 je už plnohodnotnej soft a jdou libovolně přiřazovat přepínače. V tom je nejzásadnější rozdíl ( i cenovej ) mezi těmito vysílači.
U vysílače FF7 je už plnohodnotnej soft a jdou libovolně přiřazovat přepínače. V tom je nejzásadnější rozdíl ( i cenovej ) mezi těmito vysílači.
- Liška Pepa
Český manual Futaba 6ex 2,4 Ghz
Zakoupil jsem rc soupravu a jsou tam dva manuali (německý a anglický).Bohužel se mi zdá že v každém je něco jiného a nemohu to pořád seřídit.Nemáte někdo český manual,nebo jestli se dá někde stáhnout (já ho nemůžu nikde najít).Díky za ochotu.
Naposledy upravil(a) Liška Pepa dne úte 21.07.2009 10:07, celkem upraveno 1 x.
- Liška Pepa
- Liška Pepa
Pokud máte tuto rc doma i s návodem tak mi ho prosim nakenujte a pošlete (stačí tu část,která píše o nastavení heli) na adresu liskapepa@email.cz .Předem moc děkuji.
- Liška Pepa
- Liška Pepa
- Liška Pepa
- Liška Pepa
- Liška Pepa
Tak tady konečje ftp://mscomposit.com/F/F406x_T6EXP%202- ... %20_CZ.pdf
- Kenny McCormick
Neviete mi povedat, ci sa toto http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... ipoly_Pack
da dostat do Futaby 6EX 2,4Ghz ? Prípadne po nejakej menšej úprave?
Ešte jedna otázka- dajú sa na tejto futabe nastaviť SUBtrimy? Nikde som to nenašiel.
da dostat do Futaby 6EX 2,4Ghz ? Prípadne po nejakej menšej úprave?
Ešte jedna otázka- dajú sa na tejto futabe nastaviť SUBtrimy? Nikde som to nenašiel.
Futaba 6EX 2,4Ghz
Ahoj všem,potřebuju poradit.Přehodil jsem knypl plynu na pravou stranu ale plyn mi pořád běží na levo.Nepomůže ani změna modu.Nevíte co s tím?