jsem si rikal ze jako prvni model to bude stacit ale jestli se to nepodari rozchodit tak bude asi prvni a posledni , jinak dik za upresneni toho kanalu
Na 27 MHz létají pouze hračky-modelářské vysílače jsou na 35 nebo40MHz popřípadě 2.4GHz-a i kdyby jsi sehnal na 27MHz tak to nemusí s tím přijímačem vůbec komunikovat.
Já bych zkusil kontaktovat prodejce (v obchodě, ne inzerenta) a zjistil, kolik stojí vysílačka jako ND, jak ti radil tuším Arda. Za zeptání nic nedáš a budeš znát alespoň jednu alternativu jak to zprovoznit. Pokud z něj teda nechceš uděla pracholapku někde v poličce .
Jo napadá.
Mám tu tuhle jebku.
Řekl bych, že je to stejný až na tu boudu.
Je to komplet a když tomu nabiješ baterku tak to asi poletí. I když tomu co to předvádí se let říci nedá. Tak jestli to chceš je to tvoje. Při nejhorším přehodíš i tu řídící jednotku.
Jo napadá. Mám tu tuhle jebku. Řekl bych, že je to stejný až na tu boudu. Je to komplet a když tomu nabiješ baterku tak to asi poletí. I když tomu co to předvádí se let říci nedá. Tak jestli to chceš je to tvoje. Při nejhorším přehodíš i tu řídící jednotku.
hmm zajimava nabidka este bych pockal na to co mi odpovi prodejce, ale jinak kolik si predstavujes ??