LV píše:šotku aspoň 15A
Proč Schottku ?
liborius píše:este by ma zaujimala jedna vec...pocul som, ze pri zapajani bateriek u vacsich modelov to vie pekne zaiskrit a konektory ze su casom obhorete....no tak isto som pocul, ze sa tomu da nejako predchadzat a sice priletovanim nejakeho paralelneho vodica, alebo nieco take.....
liborius píše:ahoj, tak serva mam uz objednane, nakoniec som sa rozhodol, ze nevezmem tie waypointy, ale hitec (HS-635HB, HS-475HB a HS-645MG)
v podstate jedine co mi chyba este dokupit je napajanie prijimaca a serv...
preto by som sa chcel spytat, ci radsej NiCd 5-clanok alebo 2S Li-xx s pouzitim Jeti MAX BEC (bez linearneho stabilizatora nechcem pouzit Li-xx priamo, nebudem riskovat)
co vy na to? myslim si, ze NiCd by boli spolahlivejsie, akurat sa obavam, ako by to bolo v tomto pripade s voltami...teoreticky by mali mat 6V, akurat pri nabiti dosiahnu urcite viac, no pri zapnuti obvodu by zatazou mala klesnut voltaz na tych 6V, nie?
liborius píše:tak som si aj myslel, skusim to teda inak...
v pripade ze by som pouzil NiCd, staci ak pouzijem napr 1200mA velkosti AA, alebo treba pouzit silnejsie s tymi vacsimi rozmermi?
kedze do lietadiel s rozpatim do 2m staci 1100mAh v pripade Li-ion, alebo Li-Fe, ci staci tato kapacita aj v pripade NiCd
liborius píše:tak som si aj myslel, skusim to teda inak...
v pripade ze by som pouzil NiCd, staci ak pouzijem napr 1200mA velkosti AA, alebo treba pouzit silnejsie s tymi vacsimi rozmermi?
kedze do lietadiel s rozpatim do 2m staci 1100mAh v pripade Li-ion, alebo Li-Fe, ci staci tato kapacita aj v pripade NiCd
JMalik píše: Přesto si myslím, že v tomto případě se musí přímo něco podělat, aby to přestalo fungovat. V těch ostatních případech to může klidně léta fungovat ( na hranici - za hranicemi výrobci daných parametrů), než se něco nedefinovatelného stane.