instalacia primacu 2,4+odrusenie motora
instalacia primacu 2,4+odrusenie motora
som cerstvy majitel Futaby FC7 a v navode som narazil na dve veci. Uhol anten ma byt 90stupnov. Ako ste to riesili v uzkom trupe vetrona?Dalsia vec tam bola napisana ze motor musi byt vzdy odruseny?mam striedavy Mega a reg. Flight power 25A. Je to naozaj potrebne?nenasiel som podobnu diskusiu, dik ak si najdete cas.
Tak to jsou asi jako u assanu(verze s krátkými "fousy") -ty se tam "srovnají" celkem snadno(mám Rx na sucháči a anténky jen prstem trochu rozevřu a nikdy problém-ale lítám tak max 300 metrů daleko)-ale zajímalo by mě jak tam dát třeba Duplex-antény cca10 cm ještě na konci"oholené"-a v laminátovém ůzkém trupu by se asi musely udělat otvory a vyvésti antény ven do boku(nebo aspoň jednu).Nebo jak se to v tomhle případě řeší?
ICQ 638556901
čím menej kovu (a uhlíku) je nablízku, tým lepšie.
vlnová dlžka je 12,5cm, takže 3,125 a hlavne 6,25 cm sú vzdialenosti ktorým som sa snažil vyhnúť.
Okrem toho že sú na seba kolmé, je dobre aby boli aj každá inde.
Prestrčiť to cez dierku von, je najjednoduchšie. Z kauzy Duplex+heli som si zobral poučenie, že by sa nemalo stať že statický výboj prejde do konca antény - treba tam dať izoláciu ak to trčí von.
Ideálne mi pripadá dať to pod krídlo, do "V" naplocho na spodnú stranu (či už do trubičiek alebo o niečo prichytiť...
vlnová dlžka je 12,5cm, takže 3,125 a hlavne 6,25 cm sú vzdialenosti ktorým som sa snažil vyhnúť.
Okrem toho že sú na seba kolmé, je dobre aby boli aj každá inde.
Prestrčiť to cez dierku von, je najjednoduchšie. Z kauzy Duplex+heli som si zobral poučenie, že by sa nemalo stať že statický výboj prejde do konca antény - treba tam dať izoláciu ak to trčí von.
Ideálne mi pripadá dať to pod krídlo, do "V" naplocho na spodnú stranu (či už do trubičiek alebo o niečo prichytiť...
arda1 píše:Tak to jsou asi jako u assanu(verze s krátkými "fousy") -ty se tam "srovnají" celkem snadno(mám Rx na sucháči a anténky jen prstem trochu rozevřu a nikdy problém-ale lítám tak max 300 metrů daleko)-ale zajímalo by mě jak tam dát třeba Duplex-antény cca10 cm ještě na konci"oholené"-a v laminátovém ůzkém trupu by se asi musely udělat otvory a vyvésti antény ven do boku(nebo aspoň jednu).Nebo jak se to v tomhle případě řeší?
Predchodzi majitel mojej OPTIMY sa s tym "nesral" a vyvrtal do trupu diery a je vyerieseny problem s DUPLEXOM
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/