Kombat-22pilotů

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
zbek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od zbek »

Pade ale pro plzenaky je nuda litat jenom v sedmi :D . Dvacet je pro ně tak akorát a bude to hezky odsejpat :D . Už se těším konečně bude co sekat
zbek

aircombat
AR1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od AR1 »

padus píše:Pánové, já už fakt nechápu ty co létají a hlavně vyžadují létání jen po jednom .... v podstatě jinak než na soutěžích v pěti až sedmi nelítám a zalítávání modelů ať už nových nebo po opravách kdy lítám sám je vopruz nejvyššího kalibru :)

Nechci aby to vyznělo že u nás na letišti kam chodím je nějaká pruda. Ono toho prostoru tam nakonec zase tak není, takže dva motoráci si vemou každý jeden cíp letiště a nad nimi větroň a je to akorát. Je to jen o tom jak se domluvíme ale vlastně se mi nestalo, že bych s někým nemohl lítat. S Vodochodama jsem narážel na to, že tam se mi to stalo, loni jsme to tu psal, ale to je snad pryč....
http://ar1.rajce.idnes.cz/
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jyrry »

padus píše:........ 1000mm pro dvoumotoráka

Nee, Wdowu si od vás zatím rozcupovat nenechám :-P
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lindbergh »

jyrry píše:
Lindbergh píše:........ WWII - rozměrově do 800mm rozpětí, Li-pol 3-článek 1300..............

Ono to není 800-850mm?

P.S. šly by dát GPS souřadnice místa konání? Nebo mapa?
Že bych se s klukem dovalil a navýšili jsme tak počet pro rekord o 2...
Dík.

No podle EPA je to samozřejmě daný jak píše padus...Ale bavíme se o tom přátelském polétání a tam si klidně vem rozměrově něco "kolem"... EPA je EPA...to je jen jedna z částí programu, večer myslím bude i přátelské polétání a v noci možná i těch pár nadšenců co svítěj :lol:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jyrry »

Lindbergh píše:......... v noci možná i těch pár nadšenců co svítěj :lol:

Tak to jo, to zas Wdowu jo, já rád v noci svítím, ale ne jako ty pouťový atrakce, větší adrenalin jsou jen rybářský světýlka (5ks) a to je pak to správný noční polítání...
Akorát doufám, že žena nebude mít jiné představy (na onen víkend) o využití mého volného času... :-D
EPA rozměry i vizáž máme, až na tloušťku trupu... FW190D, P51D, 3x MiG-3
(jestli mně zase mladej do tý doby něco nesejme, jako posledně - jako správný Rus mi vzal taranem komplet směrovku Fw a on bez ní nějak nechtěl letět...)
skubas
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od skubas »

Zdravím,mám ještě poznámku k pravidlům EPA,na první start může model do metru a články do 3s 1500 nebo něco okolo. Na rekord je to určitě ještě volnější!! Tak doufám,že bude účast hojná!
Sekům zdar! J.K.Fatal error. :wink:
Po přestávce se vracím k aktivní modelařině. http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=955
zbek
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od zbek »

Supr vezmu Algola v Plzni sem ještě nelítal :D
zbek

aircombat
Abu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Abu »

Lindbergh píše:No třeba teďka toho 11.7. v sobotu. Bude sice oficiální EPA kde jsou pravidla daná, ale určitě tam dáme hromadnej kombat někdy po závodech.

Rikas sobota 11.? Zkus dodat nejake dalsi info, mozna bych se zastavil (chudacek Mustang).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lindbergh »

Abu píše:
Lindbergh píše:No třeba teďka toho 11.7. v sobotu. Bude sice oficiální EPA kde jsou pravidla daná, ale určitě tam dáme hromadnej kombat někdy po závodech.

Rikas sobota 11.? Zkus dodat nejake dalsi info, mozna bych se zastavil (chudacek Mustang).

Čau chlape,
jde o akci EUROCUP FATAL ERROR, podrobnější info zde http://epacombat.cz/epa.htm
Kontakt na naše stránky včetně polohy letiště je zde:
http://www.rcplzenzapad.cz/letiste/

Jinak my tam budeme kempovat ve stanech na louce od pátku do neděle. Všichni členové klubu jsou pro každou tu srandu, takže od pátku do neděle tam bude veselo va společnosti naraženého sudu a grillu plného masa :wink:
combat

#25 Příspěvek od combat »

zbek píše:Pade ale pro plzenaky je nuda litat jenom v sedmi :D . Dvacet je pro ně tak akorát a bude to hezky odsejpat :D . Už se těším konečně bude co sekat

...aby tady nebyl někdo překvapený...flustrace ze šoku je velmi nepříjemná.. :D :o :D
zbek
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od zbek »

flustrace 8O . tak to mě z EPA kombatu nehrozí ne že by spousta mladých nadějných pilotu nelítala lepe :oops: , Ale zas tak to neprožívám , dojedou i přatele ze slovenska a to bych musel bejt flustrován při každem setkání s nima :roll: No ale společný komabat z dvaceti a více er muže bejt zajímavej teda pokud se hned nesrazím
zbek

aircombat
combat

#27 Příspěvek od combat »

zbek píše:flustrace 8O . tak to mě z EPA kombatu nehrozí ne že by spousta mladých nadějných pilotu nelítala lepe :oops: , Ale zas tak to neprožívám , dojedou i přatele ze slovenska a to bych musel bejt flustrován při každem setkání s nima :roll: No ale společný komabat z dvaceti a více er muže bejt zajímavej teda pokud se hned nesrazím

myslel jsem to v legraci :) když já vidím lítat Vás holobrádky(všichni pod 45) na soutěžích EPA a nebo kolegy z Plzně,tak se cítím tak na lodičku :( Máš pravdu,taky to moc neprožívám,spíš jde o zábavu,pohodu....
Jinak společné lítání(nad 20 letadel) je opravdu něco.Při tom letu 22 letadel jich v pohodě přistálo 18(já jsem se bohužel srazil cca po 5 min.).
EPU v Plzni zkusím.Jsou nějaké ceny pro posledního? :cry:
skubas
Kontaktovat uživatele:

Cena

#28 Příspěvek od skubas »

Jasně cena bude :wink: ,ale vsadím se,že poslední nebudeš! Pokud si vydržel 5 min při rekordu a neztratil si se,tak poletuješ v pohodě.Já jsem na rekordu také byl a celou dobu jsem se modlil jestli řídím svůj model :roll:
Jinak,za Fatal error zvu všechny příznivce na combat,pokud po soutěži dáme rekord, tak to bude super!!!
P.S.Jen se modlím za počasí :?
Po přestávce se vracím k aktivní modelařině. http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=955
zbek
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od zbek »

jenom čtyři se srazily ? 8O Tak to jste nějak vylítáni to se jich i při ostrých závodech srazí víc a to jich startuje jenom sedum :oops:
zbek

aircombat
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Lindbergh »

zbek píše:jenom čtyři se srazily ? 8O Tak to jste nějak vylítáni to se jich i při ostrých závodech srazí víc a to jich startuje jenom sedum :oops:

Mně se zdá, že v tomto případě hraje velkou míru "náhoda"...Někdy si jdeme s kámošem zalítat ve dvou a střetneme se...tak to polepíme, dáme druhej let a čenichovka a éra na sračku :twisted: Pak nás lítá 12-14 jako na našich pravidelných akcích (dětské dny atd.) a nesrazí se nikdo. Pro diváky jsou ty srážky jako koření na bifteku, tak doufám, že ty bifteky nebudou v sobotu moc okořeněné :lol:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“