Pročpak mi tak asi skáče ocas vrtulníku nahoru a dolu???
Pročpak mi tak asi skáče ocas vrtulníku nahoru a dolu???
Ahoj,
všim jsem si, že když třeba vyletim někam vejš a pak to pustim dopředu abych nabral rychlost tak mi skáče ocas vrtulníku nahoru a dolu? Ve visu to nedělá a při normálních přesunech taky ne. Dělá to jen když to letí rychle, třeba při výletu z loopingu nebo při nějakejch rychlejších osmičkách... Prosimvá nepište mi co by to teoreticky mohlo bejt (to je asi miliarda věcí a to vim taky) ale napište mi prosim jen ten komu se to už stalo a vyřešil to. Děkuju
Dělá mi to Copterx 450 V2
všim jsem si, že když třeba vyletim někam vejš a pak to pustim dopředu abych nabral rychlost tak mi skáče ocas vrtulníku nahoru a dolu? Ve visu to nedělá a při normálních přesunech taky ne. Dělá to jen když to letí rychle, třeba při výletu z loopingu nebo při nějakejch rychlejších osmičkách... Prosimvá nepište mi co by to teoreticky mohlo bejt (to je asi miliarda věcí a to vim taky) ale napište mi prosim jen ten komu se to už stalo a vyřešil to. Děkuju
Dělá mi to Copterx 450 V2
Radši lítám než šroubkuju...
Gyrem to nebude, to nezpůsobí kývání nahoru a dolů.
Mrkni se:
- správně napnutý řemínek náhonu vrtulky
- zda máš rotory ve stejné stopě
- zda máš ve stopě pádla
- zda nemáš ohnutou hl. hřídel (může být i z výroby)
- serva cykliky - jsou v pořádku
Mrkni se:
- zda máš ve stopě pádla
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
-
petrpetr
- Kontaktovat uživatele:
2lizard píše:Gyrem to nebude, to nezpůsobí kývání nahoru a dolů.
Mrkni se:
- zda máš ve stopě pádla
Ještě přidám těžiště.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
Divný ale je, že ve visu to nedělá. Ani když třeba prudce stoupám. problém mi přijde jenom v těch vyšších rychlostech, když letim dopředu. Ještě mě napadlo jestli mi to nedělaj baterky. Někdy mam třeba minutu plyn furt na plný kule tak jestli toho na ně neni moc??? Dřív jsem na stejný baterky lítal tak 6,5 minuty teď už jen tak 4,5 minuty... Mam asi 3 druhy takže to asi nebude ani vadou baterek ale chutí z toho ždímat co to jde...
Noo mam tam nějakýho Scorpiona motor a regl z minititana. Otáčky mam na 90% a na obou koncích plynu na 100% takže těma to asi nebude. Všim jsem si, že když mam slabší baterku tak se to celý rozhoupe
V nejbližší době zkusim povolit tu hlavu a půjdu to zkusit. Pak sem napíšu jak jsem dopad aby jste to věděli...
Co se týče videa tak já bych rád ale... Dřív jsem natáčel na mojí N70 a bylo tam něco vidět, teď to vypadá celý jako flek a tohle by tam určitě poznat nebylo. Dělá mi to fakt jen ve velkejch rychlostech. Zkoušel jsem i různý foťáky a nějakou slušnější ale analogovou kameru. Všude ta heli po nazoomování vypadá jako flek nebo jako tečka a nic tam neni pooznat
Co se týče videa tak já bych rád ale... Dřív jsem natáčel na mojí N70 a bylo tam něco vidět, teď to vypadá celý jako flek a tohle by tam určitě poznat nebylo. Dělá mi to fakt jen ve velkejch rychlostech. Zkoušel jsem i různý foťáky a nějakou slušnější ale analogovou kameru. Všude ta heli po nazoomování vypadá jako flek nebo jako tečka a nic tam neni pooznat