moj pult na FF9 + fotto

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.

Paci - Nepaci

Super
2
4%
Pekne
14
27%
Dobre
21
40%
Otrasne
15
29%

Celkem hlasů: 52

Zpráva
Autor
JENDA01

#16 Příspěvek od JENDA01 »

JirkaA píše:JMalik a JENDA01, nechcete se na ty vzájemný bitvy už konečně vysrat a když už spolu nemůžete na jednom fóru vycházet, co takhle zkusit se vzájemně ignorovat? Staří pitomci a chováte se jako malý děcka. Sejděte se někde osobně a dejte si přes držku v soukromí, ať není plný fórum těch vašich duchaplností, kdo to má furt číst.

----------------------------------------------------------------------------------
Ahoj,
Nejsem iniciátorem těchto aktivit. A nejde jenom o mě.Malík je- neurvalý
hovado- viz. podívej se jak se vyjadřuje k práci nějakáho kluka kterej má radost že si něco vyrobil.Ale máš pravdu v tom že je lepší ho ignorovat. Jenom je mi líto když tady mluví chlapi co něco vědí a o čem bych já i ostatní mohly být obohacený a on se to snaží všechno spochybnovat. Nejsem proti názorům druhých alo to co on předvádí to je
verbální -eskemotérství-které nikoho neobohatí kromě jeho chorého ega.

Jenda
Naposledy upravil(a) JENDA01 dne pon 22.06.2009 23:53, celkem upraveno 1 x.
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od aviatik666 »

Nemohu jinak než souhlasit s JENDA01, kritizovat umí kde kdo. Mohl by JMalik ukázat nějaký jeho výtvor ? Nebo je to jen internetový letec ? Úplně mě dostává jak se někdo vyjadřuje třeba ke spalovacím motorům, jak tomu rozumí a má bohaté zkušenosti. A když mrknu na jeho galerii letadel, tak jich má sice 10, ale vše elektro. To tedy žeru. A pánové kritici a vopruzové, snaha se cení. Už jsem potkal modeláře co měl i hadry značky Futaba, ale totální blb, neuměl natočit ani motor.
OuvejAchich

#18 Příspěvek od OuvejAchich »

Pult dobrej, hodlám něco takového také uplácat. Chci vyzkoušet řízení palec-ukazovák a když mi nebude vyhovovat, pult s lehkým srdcem vyhodím.

JirkaA píše:...Sejděte se někde osobně a dejte si přes držku v soukromí...

Souhlasím, bohužel toto je nevýhoda anonymity internetu. Naživo by při takovéto debatě pravděpodobně urejpaný rejpal někoho udeřil okem do pěsti, takto se může uspokojit beztrestně.
Docela rád bych věděl, co k tomuto chování lidi pudí. :?:
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
JMalik

#19 Příspěvek od JMalik »

JirkaA píše:JMalik a JENDA01, nechcete se na ty vzájemný bitvy už konečně vysrat a když už spolu nemůžete na jednom fóru vycházet, co takhle zkusit se vzájemně ignorovat? Staří pitomci a chováte se jako malý děcka. Sejděte se někde osobně a dejte si přes držku v soukromí, ať není plný fórum těch vašich duchaplností, kdo to má furt číst.

Jenda01 už Ti názor na mě napsal,to komentovat nebudu. Já jsem to psal feodorkovi. Myslím, že je to normální kluk a to co jsem napsal určitě unese, přebere si to, bude mě ignorovat......určitě si s tím poradí bez pomoci Jendy01. Pokud sem napíše, že se mu moje vyhodnocení nějak nezdá, mohu se mu za to omluvit (feodorkovi) - stačí tak?
JMalik

#20 Příspěvek od JMalik »

aviatik666 píše:Nemohu jinak než souhlasit s JENDA01, kritizovat umí kde kdo. Mohl by JMalik ukázat nějaký jeho výtvor ? Nebo je to jen internetový letec ? .........
.

Myslím, že jsem sem nějaké foto "výtvorů" určitě dával. Nafotit si galerii modelů pod svůj nick se mi nějak nezdá (to je jenom můj osobní pohled na věc).
JMalik

#21 Příspěvek od JMalik »

OuvejAchich píše:Pult dobrej, hodlám něco takového také uplácat. Chci vyzkoušet řízení palec-ukazovák a když mi nebude vyhovovat, pult s lehkým srdcem vyhodím.

JirkaA píše:...Sejděte se někde osobně a dejte si přes držku v soukromí...

Souhlasím, bohužel toto je nevýhoda anonymity internetu........

Pokud byl dotaz na mě, tak jméno mám normálně v nicku, bydlím v Březohorské ulici 183 v Příbrami 7, psč 261 01.
JMalik

#22 Příspěvek od JMalik »

Už se můžeme vrátit zpátky k tomu pultu?

2 účastníci pult vyhodnotili jako - SUPER
14 účastníků hlasovalo pro hodnocení - PĚKNÝ
20 -ti účastníkům se zdál pult DOBRÝ
15 to vyhodnotilo jako OTŘESNÉ

Nezdá se mi , že jsem nějak mimo, hlasoval jsem pro možnost OTŘESNÝ (beru to víceméně jako legraci).
Jenom nevím, kde se schovává zbylých 14 zbabělců.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“