EPP Jak 54 RC-factory

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od ËWRYBADY »

Já jí asi zatim dám na sucháč a pak se uvidí..
Ale vybavení mně asi tendle tejden nepřijde :cry: ještě to neposlali..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od ËWRYBADY »

Nechtěl by jste mi někdo prosím oskenovat ten českej návod pro Yaka?
Docela rád bych si to přečetl v ČJ..Prosím a díky!!(Já ho k tomu nedostal.)
Futaba 8FG
Jiří Kolář-BAN2

#48 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

ËWRYBADY píše:Nechtěl by jste mi někdo prosím oskenovat ten českej návod pro Yaka?
Docela rád bych si to přečetl v ČJ..Prosím a díky!!(Já ho k tomu nedostal.)

Pokud Ti to nikdo nepošle do zítřejšího večera, napiš. Zítra jsem na služebce. Měl by jsi to ve čtvrtek ráno.
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od ËWRYBADY »

Dobře..Díky..Ale kdyby to někdo poslal dnes.Byl bych rád.
A ještě jeden dotaz.Jak jste řešili tu ostruhu,nebo co to je.Když jí tam vlepím tak si bude furt směrovka škrtat o zem!Asi nejlepší by bylo tam vlepit uhlíkovou tyčku co místo toho? A taky mi tam směrovka nesedí podle těch (obrázků)...
Futaba 8FG
Jiří Kolář-BAN2

#50 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

ËWRYBADY píše:Dobře..Díky..Ale kdyby to někdo poslal dnes.Byl bych rád.
A ještě jeden dotaz.Jak jste řešili tu ostruhu,nebo co to je.Když jí tam vlepím tak si bude furt směrovka škrtat o zem!Asi nejlepší by bylo tam vlepit uhlíkovou tyčku co místo toho? A taky mi tam směrovka nesedí podle těch (obrázků)...

Ostruhu jsem přilepil 3x. Konečné řešení bylo: uřezat směrovku. Rovnoběžně s rovným podkladem.

Směrovka(mezera) je další oříšek. Dodržel jsem kresbu. Fuga je tam velká, ale na letový projev to nemá žádný vliv. :lol: Vždyť je to EPP. A létá to tak pomalu, že řešit mezeru nemá cenu. :lol:
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od ËWRYBADY »

No tak teda řezat směrovku nebudu..To dám radši větší ostruhu..
A u tý směrovky se budu asi řídit podle spodní hrany..Takže ta kresba malinko nebude sedět,ale to je jedno.
Futaba 8FG
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od ËWRYBADY »

No tak teda řezat směrovku nebudu..To dám radši větší ostruhu..
A u tý směrovky se budu asi řídit podle spodní hrany..Takže ta kresba malinko nebude sedět,ale to je jedno.
Futaba 8FG
Jiří Kolář-BAN2

#53 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

To není jedno. Bude to vypadat dost blbě. A ta fuga ? Myslím, že už víš skoro všechno. Tak to dej do kopy. A lítej. A na co tu ostruhu vlastně potřebuješ. Hází se z ruky. Chytat ho ještě neumím, ale přistává jako vrtulník. Takže víc už vědět nemusíš. Dál už musíš sám. :lol: :lol:
Jiří Kolář-BAN2

#54 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

[quote="wroum"ta sklotextitova podlozka pod podvozek ma 6g a stejne je dobry pod ni zariznout dva uhlikovy pasky - u Flashe je to stejne a ta desticka se "zamackla" do patere a zlomila se
[/quote]

No zrovna tento postřeh mi připadá ne moc reálný. Co bych musel dělat s érem, které má cca 420-450g, abych odrovnal tu destičku pod podvozkem. Pokud ovšem má ten podvozek. Zamáčknout a zlomit sklotextit je hovadina :lol: . Pokud s tím někdo nepere o zem jak k...a s děckem. Nechápu. Prosím vysvětlení. :mrgreen: :mrgreen:
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od ËWRYBADY »

gituna píše:To není jedno. Bude to vypadat dost blbě. A ta fuga ? Myslím, že už víš skoro všechno. Tak to dej do kopy. A lítej. A na co tu ostruhu vlastně potřebuješ. Hází se z ruky. Chytat ho ještě neumím, ale přistává jako vrtulník. Takže víc už vědět nemusíš. Dál už musíš sám. :lol: :lol:

OK OK :D už mlčim a lepim :) Ale stejně to bude divný když tam bude taková díra :lol: ..A nemam vybavení takže až asi příští tejden :cry: :evil: :x :?
Futaba 8FG
wroum
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od wroum »

litam na trave a s erem o zem nijak vyrazne nemlatim. Flash mi vydrzel pres rok a pul. Podvozek pusobi na tu desticku velkou pakou a i pri vaze 430g nevydrzi vecne. Proste se ta desticka zlomila a podvozek nedrzel. A chyba je myslet si, ze je na to potreba nejaka velka sila - neni - desticka lezi na mekkym materialu a tudiz ma kam uhnout. Kdyz pod ni do EPP zariznes uhlikovej pasek (jako do kridla) delsi nez desticka, v ose patere, tak nema kam uhnout a vydrzi to o hodne dele. Je to sotva 1g navic a je to "bombenproof". V navodu to neni, ale dopracoval jsem se k tomu vlastni zkusenosti.
zami

#57 Příspěvek od zami »

wroum píše:litam na trave a s erem o zem nijak vyrazne nemlatim. Flash mi vydrzel pres rok a pul. Podvozek pusobi na tu desticku velkou pakou a i pri vaze 430g nevydrzi vecne. Proste se ta desticka zlomila a podvozek nedrzel. A chyba je myslet si, ze je na to potreba nejaka velka sila - neni - desticka lezi na mekkym materialu a tudiz ma kam uhnout. Kdyz pod ni do EPP zariznes uhlikovej pasek (jako do kridla) delsi nez desticka, v ose patere, tak nema kam uhnout a vydrzi to o hodne dele. Je to sotva 1g navic a je to "bombenproof". V navodu to neni, ale dopracoval jsem se k tomu vlastni zkusenosti.

Stalo se mi to samé. Já dal ještě jednu destičku z druhé strany páteře a prošrouboval to plastovými šrouby. Od té doby dva roky bez problémů.
Miloš.
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od ËWRYBADY »

A nechtěl by mi někdo oskenovat ten českej návod?? :) Prosíím
Futaba 8FG
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od ËWRYBADY »

Tak mi dneska přišlo vybavení z HC a už je hotovo :D ..Váha je teda asi 478gramů s lipolkou 1000mAh a budu mít ještě 800 takže s těma to bude asi 450g. No tak snad bude zejtra nějak slušně a bezvětří,abych to mohl jít zalítnout :) .
Futaba 8FG
Jiří Kolář-BAN2

#60 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Doufám, že zálet dopadl v pohodě a spokojenost je velká.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“