gituna píše: Skladování raději popisovat nebudu.
Proč? Zajímalo by mě to...
coro píše:RD Blakeslee? Nie že by som z neho chcel robiť neomylného alebo geniálneho, ale je jednou z autorít na rcgroups čo sa týka elektroniky. Testoval či to stačí mať napr. na drevenom stole v dielni s kopou balzy, ak to niekomu nie je jasné.
Nejde len o šmejdy.. Aj značkové mená občas šlapnú do "prázdna"...
http://www.rcgroups.com/forums/attachme ... id=1751295
... Vtedy som ešte nevedel že v prvých verziách Hyperion 610i bola chyba firmwaru, to sa riešilo potom. Nie že by to spôsobila, prvotný prúser musel byť v tiežznačkových lipolkách, ale ak by tam nebola možno by to skončilo inak.
"ps: zkrácená citace..."
gituna píše: Otázka je: jsou nabíječe od Schulzeho také rizikové? :
wisiwig píše:...
PS: Měl jsem Hyperion -Net,nyní mám DUO II. O té události s nabíječkou Hyperion jsem četl, ale pokud by se mi stalo, že by mi nabíječka zničila jedny Lipo, šla by z domu...., no jo no jsem asi rejpal
Golfista píše:gituna píše: Skladování raději popisovat nebudu.
Proč? Zajímalo by mě to...
wisiwig píše:....když očekávám, že něco může shořet, nebudu to dávat na něco extra hořlavého, abych ukázal, že není dobrý mít kolem balzu. Je to přeci selskej rozum, logika či co, že preventivně nebudu nabíjet v blízkosti něčeho co rychle hoří. Ale to už jsme omýlali...
...
zdzd píše:Jak máš zajištěné, aby při puknutí z té vaničky neodstartovaly?
zdekar píše:A co to preventivně při nabíjení uzavřít do vodotěsného sáčku a ponořit do kýble se solným roztokem? Když to náhodou bouchne a protrhne ten pytlík, tak se to ihned uhasí a nevíc zneutralizuje![]()
![]()
JENDA01 píše:zdzd píše:Jak máš zajištěné, aby při puknutí z té vaničky neodstartovaly?
Určitě jeden z dalších moudrých příspěvků. Pokud si chceš vydělat
tak mi dones nějakou -aušus -baterku a uvedeme jí do -pohybu-. Pokud ten blok praskne ta veřejně prohlašuji že ti vyplatím 1000kč.Řek bych že z ní uděláš akorát pálenou cihlu.Jinak vanička má rantl.Takže o tom -hopsání- nejsem tak úplně přesvědčenej. Ale dobrá inspirace. Zatížím to cihlou
![]()
Jenda