WALKERA obecně - názory, komentáře, emoce

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
mitec

#31 Příspěvek od mitec »

kamarád si neuvědomuje, že v této velikosti vyrobit heli bez zadního motůrku by bylo hodně drahé a složité :) to by byl hoooodně velký krok dopředu, kdyby to nějaká firma dokázala..
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od gamer007 »

jo, vyrobila. Zero tady nedavno daval nejaky odkazy na microheli kde byla vrtulka hnana reminkem, ale bylo to myslim moc drahy a nedostupny. Nemuzu to ted najit. To by bylo supa co, treba nas walkera nejakym napadem brzy prekvapi... :lol:
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Ladul »

mitec píše:kamarád si neuvědomuje, že v této velikosti vyrobit heli bez zadního motůrku by bylo hodně drahé a složité :) to by byl hoooodně velký krok dopředu, kdyby to nějaká firma dokázala..

no tak pokrocime o krok :) vice infa zde
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Zero
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Zero »

jo,to je přesně to co jsem tu dával :) akorát,drahý to bude jak já nevim co,k sehnání to hlavně nebude,nejsou nd....prostě homemade :D
napadlo mě ještě zkoušel někdo do tý walkery dát svou výbavu?hodit tam přijímač,regl k stříďáku by tam byl,jen gyro...to nevim jak by se zapojilo na ten motorek :? ale asi bude lepší se v tom nerejpat :D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Ladul »

ten typek za to chce 240 dolaru (100 zalohu a 140 pak)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Zero
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Zero »

osazený/holý,nebo jak?
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Ladul »

Zero píše:osazený/holý,nebo jak?

Tak specialne pro Zera vice infa ZDE nebo se zkus podivat o 3 prispevky vejs tam je stejne zde ;)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
mitec

#38 Příspěvek od mitec »

To mini echo jsem přestal sledovat, dlouhou dobu dělal ten usul velký haló, ale žádná produkce, ted se asi začíná něco dít! Ta cena asi bude vysoká, že?

Zero:
futabarizace nebo spektrumizace je možná, ale problémy jsou se sehnámím vhodného gyra, zkus se zeptat někoho, kdo to u nás zprovoznil na 4#3b: http://mipo.blog.cz/0903/walkera-4-3b-ac-foto
Zero
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Zero »

mitec píše:Zero:
futabarizace nebo spektrumizace je možná, ale problémy jsou se sehnámím vhodného gyra, zkus se zeptat někoho, kdo to u nás zprovoznil na 4#3b: http://mipo.blog.cz/0903/walkera-4-3b-ac-foto

tu walkeru jsem viděl na živo v hlinsku,bylo to neskutečně malinkatý :) asi přestavbu nechám plavat,navíc ot ještě ani nemám doma :D a ani objednaný :roll:

Ladul píše:
Zero píše:osazený/holý,nebo jak?

Tak specialne pro Zera vice infa ZDE nebo se zkus podivat o 3 prispevky vejs tam je stejne zde ;)

Cenu jsem tam nějako nenašel,těch 240usd je teda s čím?mot + ESC + gyro + serva?ale to bych chtěl asi moc co? :lol:
PS:až teď koukám,že je to polák...
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Ladul »

Hosku ja te asi prastim trosku

The kit will contain bare bone miniECHO helicopter mechanics, brushless motor, ESC and blades.
To complete the build You will need:
- at least 6ch Tx with 6ch Rx under 2g weight(AR6300 suggested)
- 3x 3g precise servo for swash control(HM-4G3-Z-32)
- 1x fast and precise servo for tail control
- under 3g piezo gyro, HH function highly recommended(most of 10-7g gyros can be easily lightened to 2-3g)
- li-poly 3s 160-240mAh battery pack
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
PepaCheb
Kontaktovat uživatele:

walkera

#41 Příspěvek od PepaCheb »

Ja mel HM60, teda jeste kousky mam a kdyz jsem to donesl domu a zkousel udivene hejbat listama tak mi odeslo servo na vrtulce, to jsem s tim ani nelital.
Po placani se na zemi se mi tam povolilo spousta sroubku a co to dovrsilo bylo to ze se mi pri prvnim pokusu vznest ho (ne mojima rukama pac jsem v te dobe neumel to ani zvednout od zeme) se utrhl list na rotoru a helina sla do sr... Jako nerikam ze walkera musi byt na prd, taky jsem si koupil 4#3 a rad bych tu se stridakem a kolektivem ale chtelo by to radej vsechno prekontrolovat, dotahnout zajistit atd. Uz tem ARF moc neverim. Ale creata vypada libove a nemyslim si ze at ty nebo ty cinani neumi a jak to clovek sleduje protoze delam v kramu, postupne se ty klucí ušatý uci delat lepsi a lepsi veci.
Zero
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Zero »

tak jsem včera objednal tu 4G3 se stejnosměrnym v kovu,k tomu náhradní motor,listy a baterku,s poštovnym 195usd a zaplaceno bylo 3890kč,což je dobrá cena :) :wink: do konce měsíce bude tu-objednávky vyřizují do 2 pracovních dnů a čas doručení je 9-10 dnů.takže to možná stihnu i na předváděčku na dětskej den :D
mitec

#43 Příspěvek od mitec »

Gratuluju! Dobře, že jsi vzal ten náhr motor, bude se určitě hodit, když ti v té největší extázi odejde původní tak jenom přeinstaluješ na nový a letíš dál :) O potřebnosti náhr listů ani nemluvě.. ale to znáš moc dobře
josef kraček

#44 Příspěvek od josef kraček »

Zdravím jsou ty walkery opravdu tak špatný jak se tu dočítám chtěl jsem si koupit Creatu ale těd nevím abych jen něco pořád nespravoval Pokud ji někdo máte mužete mi objektivně nasat svuj názor dík
Mikelo

#45 Příspěvek od Mikelo »

Nebrat.
cena/kvalita materiálu -
ceny ND -
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“